Glavni » general » Lumia 920 plaća posjetu MOBILNOSTI

Lumia 920 plaća posjetu MOBILNOSTI

general : Lumia 920 plaća posjetu MOBILNOSTI

Danas popodne, Lumia 920 pao je na MOBILITY Towers sve do ureda Nokia Nigerije, a bit će još malo. Naš tim je bio na pokretanju događaja nekoliko tjedana, a ostavio nas je dobrim dojmovima. Ali svi znamo da je okus pudinga u prehrani, a rukovanje nije dovoljno za reći kakav je uređaj u stvarnim scenarijima. Zato će vaša tamo sve baciti i donijeti vam sočne detalje ovdje na vašem omiljenom blogu za mobilni životni stil.

Već sam ga, oko pola dana, nosio oko sebe, imao sam osjećaj o tome kako je u upotrebi za određene zadatke. Što ja mislim? Zašto si u takvoj žurbi? Uskoro ćete pročitati moje misli o ovom pametnom telefonu s operativnim sustavom Windows Phone 8 i operacijskom sustavu. Hoće li ga Lumia 920 izrezati? Što je sa sustavom Windows Phone 8?

Ostani blizu. Označi ovu stranicu. Pretplatite se na naše obavijesti e-poštom. Puno dobrih stvari koje dolaze tvojim putem. U međuvremenu, hranite oči ....

Nemojte zaboraviti da pošaljete svoje zahtjeve i pitanja koja biste voljeli da mi se obratite u mojoj recenziji Lumia 920.

Preporučeno
Ostavite Komentar