Glavni » general » Tražite savršeni telefon?

Tražite savršeni telefon?

general : Tražite savršeni telefon?

Redovnici ovdje na Mobility Nigerija znaju da sam često usamljeni glas razuma na ludi smartphone tržištu. Vrlo često, vidite pojedinca koji ima određene sklonosti i čini se da ne može shvatiti zašto njegove preferencije nisu čitav svijet.

Nedavno sam pokrenuo seriju "Zelenija pašnjaci" kako bih pokazao kako trava ne mora biti zelenija preko ograde i potaknuti ljude da kritički prate njihove potrebe pri kupnji smartphonea.

Kao primjer, iPhone4 je izvrstan uređaj. Sumnjam da postoje razlozi za to. Ali koliko god to bilo, ne može i ne može zadovoljiti moje potrebe. Ja bih se frustriran koristeći ga.

Isto vrijedi i za prosječni uređaj BlackBerry. Oni su izvrsni u onome što rade, ali samo bi grčili moj stil.

Da li to čini iPhone i BlackBerry uređaji strašno? Nope; ne po mom mišljenju, barem. Možemo posvećeno željeti da Apple provede ovo i RIM to implementira, Android ih implementira, a Symbian to provodi za svu vječnost. Na kraju dana, ono što želite učiniti je tražiti uređaj koji najbolje odgovara vašoj potrebi i trošiti svoj novac na taj.

Ispod su izvadci iz izvrsnog članka koji noktira moje misli na glavu. Vjerujte mi, ali članak je naslovljen, Nokia N8 je savršen, tu, ja sam to rekao .

Ako ste obožavatelj automobila BMW-a i idete naprijed i kupite Mercedes Benz automobil zbog jedne kul značajke, a zatim očekujte da djeluje poput BMW-a i naljutite se jer to nije, idiot ste. Držite se BMW-a ili prihvatite drugi pristup. Isto se može reći io telefonima. Ne kupujete Blackberry i očekujete da će biti 100% poput E71, ne dobijete Nokia 5800 XpressMusic i kriv za nećete imati iPhone multitouch. Svaka marka ima svoje snage, njihove slabosti, njihove pristupe, njihove koncepte, svoju ciljnu publiku.

Zato, moji prijatelji, Nokia N8 je savršen. Znam dovoljno da prihvatim da nije savršeno za mene jer volim fizičke tipkovnice i želim medicinske aplikacije. Nije savršeno za iPhone / iOS stotine tisuća apps aficionata. To nije savršeno za mnoge. Ali to ne znači "nije savršeno razdoblje". To je. Za svoju ciljnu publiku, za one koji se pridržavaju Nokia pristupa, na faktor izgradnje samo na zaslonu osjetljivom na dodir, na polako rastuću Ovi trgovinu, onima kojima je potrebna vrhunska multimedijska reprodukcija i snimanje, oni koji fotografiraju sve i bilo što u svom životu. N8 je savršen.

... ..

Sve u svemu, isti se osjećaj vraćao: Nokia i dalje ima vodeću poziciju u multimediji, posebno u slikama. Svaki drugi proizvođač pametnih telefona je mjesec, ako ne godinu dana ili više, od ponuditi nešto slično. I još kada to učine, neće biti zapakirano u jedan uređaj kao na N8. Dakle, ako to tražiš, nemojte gledati ništa osim N8. I slažem se s tim.

Ako razmišljate o kupnji N8, ali mrzite neizmijenivu bateriju ili nedostatak QWERTY-a; ako razmišljate o N8, ali želite bling efekt HTC Sense ili Android OS; ako razmišljate o N8, ali su previše zaglavi na Apple iOS način, s minimalnim korisničkim sučeljem i brojnim aplikacijama; ako razmišljate o N8, ali biste također voljeli vrhunsku šifriranje i sigurnost za poštu i komunikacije poput BlackBerrya; ako razmišljate o N8, ali pitate se što će Meego ili N9 ponuditi ... MOLIMO sami i svi ostali uslugu i nemojte dobiti N8.

Pročitajte Ritin puni poticaj: Nokia N8 je savršen, tamo sam ga rekao

Također pročitajte: Samsung Galaxy Gear

Možda N8 nije savršen telefon za vas? Ili možda iPhone4 nije? Ili Blackberry Torch? X10 Mini Pro koji sam koristio nekoliko mjeseci dobar posao za mene, ali nije sasvim tamo. N900 je bio bliži mojem idealnom telefonu, ali je propustio životom baterije.

Jedna je stvar sigurna, bez obzira na to koliko odbacujemo ovaj telefon ili to jer ne zadovoljava naše potrebe, uvijek će biti nekoliko drugih koji su jednostavno s njim jednostavno zato što zadovoljava njihove potrebe. Ludi svijet, da, ali bavimo se time moramo.

Ideja je da odaberete telefon koji dobro rješava stvari koje vam najviše trebaju i žive s ostatkom, a nadajući se da ćete naći naklonost proizvođaču i dodijeliti ostatak stavki na vašoj želji. Što god radite, iskoristite glavu u odabiru.

Veselim se što ćemo uskoro pregledati Nokia N8. Kao i obično, ja ću biti objektivan kao što sam bio poznat, govorim vam o svojim snagama i slabostima, a vi - samo vi - možete odlučiti je li to telefon za vas ili ne.

Preporučeno
Ostavite Komentar