Glavni » general » Pogledajte Nokia N9 baterije

Pogledajte Nokia N9 baterije

general : Pogledajte Nokia N9 baterije
Nokia N9
Ako ste slijedili moje recenzije starijih brata Nokia N9, QWERTY klizača N900 prošle godine, sjetit ćete se da sam je pronašao izvrstan uređaj. Njegov glavni palac, međutim, bio je loš životni vijek baterije.

Kao takav, jedan od mojih strahova vezanih za N9 bio je to vrlo pitanje: koliko će dobro ovo novorođeno dijete na bloku upravljati naponom baterije?

U pravilu, N9 me vodi kroz puni radni dan e-pošte, pregledavanja weba, Twittera, poziva, SMS-a i nekoliko drugih. Jedva da se moram brinuti o isplovljavanju sokova, a često i više od 30 sati na jednom naboju.

To je stvarno nevjerojatno, s obzirom da sam morao prijeći iz N900 prvenstveno zbog lošeg trajanja baterije.

Dečki u GSMAreni također su postavili novi test performansi baterije za uređaje. Usput, N9 je bio prvi uređaj koji je podvrgnut ovom novom testu, a ovdje je presuda:

To daje Nokia N9 konačni rezultat od 39, što znači da će smartphone morati biti napunjen svakih 39 sati ako napravite 1 sat svake od gore opisanih tri aktivnosti [ 3G glasovni poziv, pregledavanje weba, reprodukcija videa - urednik]. Tako razumno teški korisnici bi trebali očekivati ​​da će dobiti oko pola dana od N9.

Ocjena GSMArena N9 baterije: 39
Kao što vidite, GSMArenini su testovi u skladu s mojom prosječnom dnevnom uporabom.

Ukratko, Nokia N9 čini se da je trenutno jedan od najsnažnijih pametnih telefona na tržištu. Ovaj tip čuva iznenađenja!

Također pročitajte: Evo što SE govori u iPhone SE
Preporučeno
Ostavite Komentar