Glavni » recenzije » Pogledajte Nokia 6760 Slide

Pogledajte Nokia 6760 Slide

recenzije : Pogledajte Nokia 6760 Slide

Moj tata je upravo dobio novu Nokia 6760 Slide i budući da sam obiteljski tech guru, zamolio me da mu pomognem postaviti nekoliko stvari na uređaju. Kao takav, imam 6760 do sutra, ili najviše do utorka ujutro.

Nemojte očekivati ​​da će to biti sveobuhvatan pregled, jer 24 sata nije prikladna za to. Jedna stvar ipak, ako postoji nešto što biste željeli da isprobavam na uređaju ili nešto što će vam se svidjeti, isključite svoja pitanja u odjeljku za komentare. Sjeti se: ovaj telefon imam samo oko 24 sata.

6760 Slide je klizni QWERTY tipkovnički smartphone powered by Symbian S60 3rd Edition. Ima 320 x 240 piksela, 2, 4 inčni zaslon. HSDPA je omogućen i sprema 3, 2 megapikselnu kameru, ali bez bljeskalice.

Njegovo kućište je kvalitetna plastika, a srebrni rub daje dodir klase. Tipke na QWERTY tipkovnici su velike, daju vam uvjerljivi klik kada su gurnute i jednostavne za korištenje. Tipkovnica 6760 sada je ocijenjena pored mene na E90.

Osim tipkovnice i navigacijskih tipki, za web preglednik, izbornik i razmjenu poruka postoje tri posebne hardverske tipke. Uredan.

Predinstaliran je standardni S60 Web preglednik. Njegove su sposobnosti dobro poznate i nema nikakvih iznenađenja.

Također je unaprijed instaliran QuickOffice za pregledavanje i uređivanje uredskih dokumenata. Međutim, pokretanje aplikacije i pokušaj izrade dokumenta vraća poruku da licenca za tu značajku nije dostupna i da se želi kupiti. Ako sve što želite učiniti jest pogledati / čitati dokumente i nemati namjeru uređivati ​​dokumente, nemojte se truditi kupiti licencu: vi ste dobri.

Također pročitajte: 10.000 mAh ZMI High-Speed ​​Power Bank pregled

Imam tatu IMAP postavljanje e-pošte ni u kojem trenutku i povezivanje s poslužiteljem za preuzimanje e-pošte. Postavit ću svoj Gmail račun i vidjeti kako se to ponaša u idućih 24 sata (napravio sam arhiviranje da vidim da li to rješava Gmail na S60 izdanjima s kojima sam se neko vrijeme suočio).

Sve u svemu, Nokia 6760 Slide osjeća se dobro u rukama, izgleda dobro, i čini se da čini ono što priručnik kaže da treba.

Zatražite od pitanja koja imate!

Preporučeno
Ostavite Komentar