Glavni » general » Pogledajte Kina telefone

Pogledajte Kina telefone

general : Pogledajte Kina telefone

Kina telefoni ! Ne bih im dao šansu nekoliko mjeseci unatrag, ali to se mijenja, budući da su proizvođači proizvodili bolje izglede i funkcionalnije telefone. Izgleda da više ne možemo priuštiti da ih zanemarimo.


Sjećam se jednog od prvih telefona u Kini koji je pogodio nigerijsko tržište. Prijatelj je donio jedinicu i zamolio me da pomognem instalirati korisne mobilne aplikacije i konfigurirati ga za internet. Moram li reći da nismo mogli postaviti nikakav program na telefon niti smo ga uspjeli konfigurirati za internet? Jednostavno rečeno, telefon je bio beskoristan.

Brzo naprijed do 18 mjeseci kasnije, potpuno druga osoba zatražila je istu stvar - da pomogne u instalaciji korisnih mobilnih aplikacija i konfiguriranju za internet na njegovom kineskom telefonu. Moj prvi odgovor bio je: "Nema koristi, neće raditi". Ali ona je molila i odlučila sam dati metak. Prva stvar koju sam napravila bilo je ručno unos internetske postavke. Jednom kada je to bilo učinjeno, pokrenula sam preglednik i na moju čuđenje dobro je učitana. Preglednik je čak učitao društveno umrežavanje kao što je Facebook. Ovo je bilo prvo iznenađenje. Drugi je bio da je telefon rado prihvatio Java aplikacije i oni su dobro radili na tome.

Od tada je to bio trend rasta za Kina. Oni postaju sve sazrijevaniji dok prolaze dani.

Međutim, ono što mi ne volimo o ovim telefonima i želji će se promijeniti je korištenje imena brandova drugih proizvođača mobilnih telefona od strane ljudi iza nekih od tih telefona. Primjer je "Nokia N99i" (na slici desno), koji nikako ne proizvodi tvrtka Nokia.

Također pročitajte: BBM kanali koji dolaze na Android i iOS

Ovi telefoni se usuđujem reći da su sada dovoljno dobri da imaju svoje vlastite marke, a sa svojom sadašnjom shemom cijena, ti telefoni će i dalje činiti dobro na tržištima u nastajanju. Neki od njih već to rade, a imamo i marke kao što je i-mobile.

Kina telefon, bilo tko?

Preporučeno
Ostavite Komentar