Glavni » general » Dugački užitak?

Dugački užitak?

general : Dugački užitak?

Moja prijateljica, Kathleen Ndongmo, napisala je zanimljiv tekst o životu o tome zašto je nedavno poništila pametne telefone za značajke. Nekad je imala BlackBerry, ali je zamijenila niskom Nokijom 6303i. Njeni razlozi uključuju slobodu od skrb o pametnom telefonu, prenosivost i pitanja sigurnosti i privatnosti. Trebali biste pročitati njezin tekst pod nazivom "Živjeli dumbfoni!"

Neću se obratiti njezinim razlozima za prelazak na tamnu stranu. To će biti za druge članke. U ovom članku istražujem zašto bih danas razmotrila korištenje gluposti. Ne vidim se kao da sam skinirao pametne telefone u cijelosti kao što je učinila, ali znam da je u novije vrijeme razmišljala o korištenju telefona kao glavnog mobilnog telefona. Dođite sa mnom dok slikam sliku.

Imam tabletni uređaj, BlackBerry PlayBook, koji dobro obavlja sve funkcionalnosti smartphonea, osim glasovnih poziva i SMS poruka. Također čini prilično dobar posao zamjene mog prijenosnika za većinu zadataka. Također nosim BlackBerry smartphone koji je savršen pratitelj PlayBooka. Mogu podijeliti svoju pretplatu na BlackBerry internetsku vezu s PlayBookom, među ostalim pogodnostima. Moj BlackBerry nije moj primarni mobilni uređaj pa ga ne upotrebljavam za pozive i SMS poruke.

Moj primarni mobitel u ovom trenutku je Samsung Galaxy S II, a najvećim dijelom osim glasovnih poziva i SMS poruka, to je obično laganje u stanju mirovanja. Jedva ga više ne dodiram. Nabavite sliku? Moguće je zamijeniti S II s recenzijom Nokia Asha 302 bez da ništa nedostaje, poslije toga, moj primarni telefon je potreban samo za glasovne pozive i SMS poruke. Vrlo dobro namjeravam. Nokia mora implementirati samo Mail for Exchange kako je obećao, tako da mogu sinkronizirati svoje kontakte i kalendare s uređajem, a ja sam dobro ići.

Također pročitajte: Prvi BlackBerry OS 6 uređaj - Torch 9800 Slider

Između mog BlackBerrya i PlayBook-a, moje mobilne uredske i zabavne potrebe su zadovoljene. Za glas i SMS, stvarno ne trebam više od gluposti. Naravno, također želim upotrijebiti dumbfon kao svakodnevni telefon, kako bih imao više saznanja o tome što oko 90% nigerijskih pretplatnika koristi svaki dan.

Natrag na Kathy ipak, pitam se koliko dobro i za koliko dugo se može nositi s ograničenijim iskustvom dumbfon bez drugog smarphone da se pali na. Cvrkut? Facebook? Što ima? Bez višestrukih zadataka, prebacivanje između tih zadataka bit će malo frustrirajuće i naravno sporije od onoga na što se navika. Također, obična telefonska tipkovnica odmah bi me ubila. Sve telefonske značajke koje koristim moraju imati QWERTY tipkovnicu s tipkovnicom. Zato razmišljam o Ashi 302.

Iz raznih razloga, i iz različitih perspektiva, i Kathleen i ja kažemo: Živjeli dumbphones!

A ti? Biste li u bilo kojem slučaju izbačili svoj smartphone za telefon s značajkama?

Preporučeno
Ostavite Komentar