Glavni » general » LonelyCatGames (LCG) Xplorer - titanski Symbian file explorer

LonelyCatGames (LCG) Xplorer - titanski Symbian file explorer

general : LonelyCatGames (LCG) Xplorer - titanski Symbian file explorer

U pravilu, obično ne povezujemo 'besplatne' proizvode s vrhunskim performansama. Postoje, naravno, iznimke, posebice open source aplikacije kao što je OpenOffice - sposobna zamjena za MicroSoft Office Suite.

Ipak, svaki trenutak, upadnete u aplikaciju koja je tako dobro napravljena da se pitate 'kako to da je ovo besplatno?'. Što trebaju dobiti autori?

Takva mobilna aplikacija je Youlu Address Book (jednostavno najbolji upravitelj Kontakti dostupan za mobilne telefone - www.mobility.com.ng/forums/topic/youlu-address-book)

Druga neizmjerno korisna mobilna aplikacija je Xplorer. Ovo je izuzetan istraživač datoteka za Symbian telefone. Ovdje je aplikacija koja se redovito ažurira i nastavlja postupno poboljšavati. Najnovija inačica dok pišem ovo je verzija 1.52.

U ovom razdoblju sve veće pohrane na mobilnom telefonu nastojimo ispuniti naše uređaje s tisućama datoteka. Stoga nam je potrebna sposobna aplikacija za "istraživanje" i manipulaciju tim brojnim datotekama. Unesite LCG Explorer. To čini mnogo više nego samo 'istražiti' datoteke.

Ako posjedujete Symbian telefon, želite dati program spin. Postoje, naravno, druge konkurentske / slične aplikacije poput Y-preglednika. No, značajka za značajku, LCG XPlorer čini se da je najsvestraniji i jednostavan za korištenje.

Kao što se očekuje od bilo kojeg istraživača datoteka, možete kopirati, premještati, preimenovati i brisati i izvršiti uobičajene operacije datoteka. Gdje ima smisla, operacije se mogu izvršiti na više datoteka istovremeno. Možete stvoriti mape. Možete istražiti datoteke sustava.

Osim toga, možete slati datoteke putem Bluetootha, možete upravljati arhivima (stvoriti, izdvojiti) u uobičajenim formatima poput .zip.

Također pročitajte: Pogledajte čudesne nove značajke koje vas uskoro dovodi

Program također osigurava manipulaciju bilo kojom datotekom zaprimljenom Bluetooth prijenosom. Možete premjestiti tu datoteku u drugu mapu. To ne možete učiniti s ugrađenim Symbian Datoteke.

Ova 'explorer' datoteka omogućuje vam promjenu "atributa" datoteka (skrivenih, samo za orread), definiranje prečaca do često pristupačnih mapa i informacije o sustavu o vašem uređaju, kao i specifičnu datoteku.

Želite li brzo pregledati dokument Microsoft Office Word? Imate sreće! To je brže od otvaranja svoje zalihe aplikacije za Office. Uređivanje tekstne datoteke je smješteno, također je dostupan heksadecimalni preglednik.

Ako se usredotočite na određenu datoteku, LCG XPlorer je dovoljno pametan da ga prepozna i predloži odgovarajuće korake koje treba poduzeti. Na primjer, označavanje audio ili video datoteke čini Xplorer prikazom kontrola za reprodukciju te datoteke s ugrađenim audio / video reproduktorom.

U svezi s tim možete povezati i određena proširenja datoteka s određenim aplikacijama. Na primjer, kada kliknete datoteku s ekstenzijom ".jpg /", možda ćete htjeti da ta datoteka otvori određena aplikacija.

Traženje određene datoteke (ili raspona datoteka - putem zamjenskih znakova) podržano je (kako na memoriji telefona tako i na memorijskoj kartici)

Kao što sam rekao na početku ovog pisanja, program je 'slobodan' za upotrebu. Međutim, tu je 'Nag Screen' koji trebate izdržati. Ako, međutim, želite poduprijeti daljnji razvoj aplikacije (i ukloniti početni zaslon za nagrizanje), možete ga kupiti.

Uspoređujući ugrađeni Symbian File Explorer na LCG XPlorer je usporedba 'spavanja' i '' smrti ''. LCG Xplorer je daleko ispred.

Također pročitajte: Sada možete preuzeti videozapise na operacijskom sustavu Mini Mini

Dajte ovom programu snimku (preuzmite s web stranice www.lonelycatgames.com)

Preporučeno
Ostavite Komentar