Glavni » general » LoaderDroid: izvrstan upravitelj preuzimanja za Android

LoaderDroid: izvrstan upravitelj preuzimanja za Android

general : LoaderDroid: izvrstan upravitelj preuzimanja za Android

Kao gorljivi korisnik sustava Windows, upotrebljavam Internet Download Manager kao zadani upravitelj preuzimanja za gotovo (ako ne) svaku vrstu datoteke na mojem računalu. Dakle, kada sam počela upotrebljavati Android na mobilnom uređaju, naravno sam počeo tražiti upravitelja preuzimanja Androida koji može replicirati svestranost i otpornost koju IDM nudi na mojem računalu.

U potrazi za sposobnim Download Managerom bio je pomalo suh jer nisam imao mnogo alternativa kad sam krenuo tražiti jedan. Nedavno sam naišao na LoaderDroid.

Ovaj zgodan preuzimanje Manager za Android ima donekle smanjenu verziju programa Internet Download Manager za Windows u lijep paket. LoaderDroid značajke uključuju:

  • Ponovno preuzimanje (nastavak učitavanja s istog mjesta na kojem je prekinuto)
  • Automatska pauza kada se veza izgubi
  • Automatski se nastavlja kada se veza ponovno pojavi
  • Presijeca veze s preglednika i drugih aplikacija
  • Možete odrediti koja je veza dopuštena za svaku vezu (Wi-Fi, 3G, itd.)
  • Brže učitavanje cijepanjem utovara u dijelove
  • Zakazivanje

LoaderDroid je vrlo pametan kao što je istaknuto njegovim značajkama iznad. Još jedna stvar koju bih htio istaknuti je da ako skidate datoteku i na neki način to ne uspije na pola puta, zapravo možete dobiti još jednu vezu za istu datoteku i unijeti ga u LoaderDroid i nastavit će preuzimanje datoteka IDM stil, prilično slatko ako se mene pita.

Zbog činjenice da nalazim u zemlji poput Nigerije gdje su mreže uglavnom nestabilne, posjedovanje upravitelja preuzimanja mi štedi srce kada preuzimaju datoteke srednje do velike veličine u slučaju prekida ili spore mreže.

Ako posjedujete uređaj sa sustavom Android, LoaderDroid je izvrsna preporuka koju ću dati svaki dan, bilo kada.

Također pročitajte: Nokia pokreće Ovi Life Tools u Nigeriji

Preuzmite LoaderDroid iz Trgovine Google Play.

Preporučeno
Ostavite Komentar