Lipo 6 Черен ултра концентрат

Nutrex Research Lipo 6 Black Ultra Concentrate Fat Burner е един от най-популярните и висококачествени продукти на съвременния пазар за спортно хранене. Това мощно лекарство за намаляване на мазнините е подходящо както за мъже, така и за жени.

Разработен е инструмент, използващ многофазна иновативна технология. В горелката за мазнини няма чужди вещества. Той съдържа изключително доказани компоненти, всеки от които има доказана доказана ефективност. Добавката се предлага в лесно смилаема форма - капсули с пълнеж с течна консистенция.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав на мазнина горелка
 • 3 Как да приемате Lipo 6 Black Ultra Concentrate
 • 4 отзива

Ефекти на приемане

Храненето със спортно хранене има следните положителни ефекти:

 • ускорява изгарянето на мазнини по време на силови тренировки и аеробни упражнения;
 • подобрява издръжливостта и намалява умората след тренировка;
 • увеличава концентрацията и се мотивира да спортува.

Резултатите от приема на добавката се усещат при първата доза. Човек почти веднага усеща мощен прилив на енергия. Наблюдава се увеличаване на процесите на изгаряне на мазнини.

Състав на мазнина горелка

Всяка капсула съдържа около 270 милиграма концентриран състав, който се състои от:

 • 60% синефрин;
 • йохимбин;
 • безводен кофеин;
 • алфа йохимбин.

Сместа съдържа глицерин, растителна целулоза, пречистена вода и полисорбат 80. Няма чужди вещества, чиято ефективност може да бъде поставена под въпрос. Само висококачествени и работещи компоненти.

Как да приемате Lipo 6 Black Ultra Concentrate

Специалистите на производителя препоръчват да се използват две капсули от добавката. Дневната норма е разделена на две дози - сутрешни часове и следобед. Трябва да изпиете капсулата 30 минути преди хранене, тоест сутрин на празен стомах и след вечеря на празен стомах.

Не можете да нарушите дозировката. Това се отнася за единична доза повече от 1 хапче и общо превишаване на дневната норма. Тежък състав с висока концентрация на мощни вещества, ако е разрешено предозиране, може да доведе до следните неблагоприятни ефекти:

 • гадене, замаяност, главоболие;
 • скокове на налягането;
 • понижаване или повишаване на телесната температура.

Забранено е приемането на добавката преди лягане. Това може да причини безсъние, което ще доведе до нарушаване на възстановителните процеси и влошаване на атлетичните показатели. Лекарството се пие най-добре 6 часа преди лягане. Не можете да комбинирате добавката с други стимулиращи мазнините и стимулиращи средства. По време на приема трябва да откажете кафе и кофеинови продукти.

Комбинираната употреба с BCAA аминокиселини, L-карнитинът в чистата му форма позволява да се подобри ефектът, получен от приема на мазнини. Някои спортисти комбинират тази спортна добавка с суроватъчен протеин и BCAA, което спомага за увеличаване на скоростта на изгаряне на подкожните мазнини и запазване на мускулната маса.

Отзиви

Хранителните добавки на Nutrex Research се считат за най-добрите. Това важи особено за мазнините. Анализирайки ревютата, можете да се уверите, че спортистите са доволни от ефекта. Спортистите отбелязват малка вероятност от негативни явления, достъпна цена, реални резултати.

Има прегледи, в които спортистите пишат, че приемат повече от две капсули на ден, тъй като дозите, препоръчани от производителя, не ви позволяват да постигнете желания ефект. Не правете същото. Ако резултатите не отговарят на очакванията, решение за увеличаване на дозата трябва да се вземе само след консултация с лекар и да спрете приема, ако се появят странични ефекти.