Glavni » general » Poput ovčjih stada na klanje

Poput ovčjih stada na klanje

general : Poput ovčjih stada na klanje

Sinoć je GSM mreža u Nigeriji bacila svoje klijente u crnu rupu podataka. Nije to bio prvi put. Kladim se da neću biti posljednji. Osim toga, mnogi pretplatnici također su izvijestili o njihovom vremenu emitiranja.

Tipično, pretplatnici su puni angst - i rade uobičajeno. Uobičajeno, mislim, trčeći, gunđajući, griping, pa čak i psovanje.

Ono što nalazim čudno je kako se mreža toliko žalila za pretplatnike, ali nikad ne misle o gubitku SIM-a. Mislim, dođi! Ispustite SIM i dobijte još jedan, ili STFU!

Nemojte mi reći da su sve mreže iste, tako da nema potrebe za prebacivanje. Ne; oni nisu svi isti. Imam SIM za svaku mrežu u svrhu pregleda i praćenja, a znam da nisu svi isti. Naravno, ova mreža nije jedina s nedostatkom. Svi imaju nedostatke.

Kao i svi OS-ovi i platforme imaju nedostatke. Ljudi bi trebali gledati što im je potrebno i koristiti ono što radi za njih. Ovaj neprekidan ciklus tiradesa protiv neuspjeha mreže gasi me. Učinite nešto o tome ili zatvorite. Idite drugdje. Nabavite odvjetnika i tužite ih za njima. Organizirajte kolac. Sve što je pravno. Samo zaustavite pjenjenje u ustima.

Tako smo poslušni kao ljudi. Ovce. Mumu . Moje je uvjerenje da je žalovanje i mrmljanje najvažnija nacionalna zabava Nigerijanaca.

To je kao da ga opet i opet silovate isti dečko, ali nastavljate se družiti s njim. Trebaš pomoć. Stvarno ozbiljna pomoć.

Također pročitajte: Kako prosljeđivati ​​tekstne poruke kao e-poštu na iPhone uređaju

Pucaj me, a zatim idi sretan Uskrs (ako vam mreža dopušta)!

Preporučeno
Ostavite Komentar