Glavni » general » Život s Symbianom Belle: Zašto više ne mogu spustiti Nokia N8

Život s Symbianom Belle: Zašto više ne mogu spustiti Nokia N8

general : Život s Symbianom Belle: Zašto više ne mogu spustiti Nokia N8


Imala sam noviju inačicu curenja Symbian Belle ROMa koja je pokrenuta na mojoj Nokia N8 više od 24 sata, a ovdje je moj sažetak:

Moj N8 sa Belleom ima bolju radijsku izvedbu od drugih marki, bolje poziva od drugih marki, uzima najbolje fotografije među mobilnim telefonima, vrhunski video zapis, izvrsnu audio i video reprodukciju, igra HD igre, povezuje se s mojim TV-om, sinkronizira s mojim računalom, ima masovnu pohranu podataka, obrađuje USB bljesak Pogoni, radi kao šampion čak i na 680MHz procesor, ima dobar životni vijek baterije, a sada ima vrhunsko korisničko sučelje koje nije ništa nevjerojatno. Zašto bih želio nešto na bilo kojoj drugoj platformi?

Neću vas nositi sa snimkama zaslona, ​​kao što je NgDude već dao u svom postu, Imate li kugle za Belle? Vrlo je seksi! (i njegov je članak bio instrumentalan za moj treperi moj N8 na Belle).

Ono što ću učiniti jest pružiti neke dodatne informacije s službene stranice Nokia Conversations.

Besplatni formati, promjenjive veličine, widgetovi uživo : widgeti poput sata, e-pošte, glazbenog playera, omiljenih kontakata i kalendara redizajnirani su i sada dolaze u pet različitih veličina. Također se mogu ponovno veličati i preuređivati ​​kako bi se stvorio potpuno personalizirani set ekrana. Tu su i novi 'Toggle' widgeti za zadatke poput uključivanja Bluetooth veze i mijenjanja profila.

Više početnih zaslona : s Symbianom Belle najveći broj kućnih zaslona raste od tri do šest, tako da sada možete imati sve što je blizu.

Poboljšana traka stanja : traka statusa modernog, ravnog izgleda i uključuje karticu s obavijesti o odbacivanju obavijesti koja sadrži uobičajene postavke i obavijesti o dolaznim porukama, propuštenim pozivima i ostalo.

Modernizirana navigacija : navigacijska traka i opcija na dnu zaslona sportski su moderan, novi izgled, sličan onome što je prvi put vidljiv na Nokia N9.

Nove aplikacije : novi paket snažnih poslovnih aplikacija tvrtke Microsoft uključuje Lync (IM za tvrtke kao što je Microsoft Communicator), Sharepoint, OneNote, Exchange ActiveSync i PowerPoint Broadcaster.

Informativni zaključani zaslon : zaključani zaslon sada vam govori o propuštenim pozivima, porukama u pristigloj pošti i više, tako da možete pregledati svoj telefon na prvi pogled. Sada možete dodati obojenu pozadinu na zaključani zaslon.

NFC uređaji : Uz Symbian Belle, Near-Field Communications (NFC) je sada duboko integrirana u operacijski sustav, tako da možete dijeliti slike, povezati se s priborom i prijaviti se - sve uz samo slavinu.

Vizualna višezadaćnost : sada možete pomicati između većih uživo slika otvorenih aplikacija da biste vidjeli što se događa na prvi pogled i brzo kretati između vaših aplikacija.

Izvor

Da biste završili, trebali biste se s Belleom morati prisjetiti kako biste shvatili koliko je UI dobar. Nakon što sam okusio Belle, nema načina da idem natrag u Anna. Pokušao sam - vratio se natrag u Anna - i nije uspio. Nakon nekoliko dana postao je nepodnošljiv.

Također pročitajte: 1.4GHz Sony Ericsson Arc S najavio

Vraćam se na Symbian Belle na svojoj dragocjenoj Nokia N8, i čini se da više ne mogu staviti ovo zvijezde.

Osim toga, ja sam zapravo osoba hardverske tipkovnice, i iako još uvijek posjedujem Nokia E7 s jednom od najboljih hardverskih tipkovnica na tržištu, zamijenio sam ga s N8 kao moj svakodnevni pametni uređaj.

Tako je dobra lady Belle.

Preporučeno
Ostavite Komentar