Glavni » general » Život mobilne prostitutke

Život mobilne prostitutke

general : Život mobilne prostitutke

Svaki put kad mi proizvođač pošalje telefon za pregled ili samo za privatnu centriranu centru, dobivam napetost komentara od prijatelja i poznanika. Bez obzira na to jesu li TECNO, BlackBerry, Pliris, SOLO ili Nokia, dolazak novog telefona u moje ruke znači da se smijem barem nekoliko dana. Nokia X je jučer stigao za privatnu centriranost, a kao što sam rekao, jer je pre-prodajna jedinica, ne mogu ga pregledati niti odgovarati na pitanja. Mogu samo uživati ​​i napraviti yangu s njom, a onda se vraća u četvrtak.

Nokia X zasigurno stvara neke zujanje. Nitko oko mene, ali gospođa Mo je to vidjela, ali je u roku od 24 sata dala puno primjedbi. Kažem vam, imam strašne prijatelje. To mora biti zato što sam strašna osoba, naravno.

Sinoć me je jedan od njih rekao:

"Razgovarate s Android telefonom Nokia ?! Tko s njim spavaš? "

Moram vam reći - naravno - pod rizikom za moju osobu - da je lijepa gospođa koja je napravila gore navedenu izjavu beznadno zaljubljena u mene, tako da mogu shvatiti kako je njezin um bio u mogućnosti to izraditi. I samo u slučaju da čujete da sam propao nakon objavljivanja ovog blogpost, ona mora biti njezina.

Jutros je drugi rekao:

"Tako sam zavidan vašem poslu. Možete testirati sve telefone. Ti si poput mobilne prostitutke. "

LOOOOL. Kakve su to prijatelji? Gdje sam imala problema s njima? Na ljubomoru oni oboje. Barem je druga osoba bila dovoljno pouzdana da prizna svoju zavist. Hvala vam, o jare.

Također pročitajte: 7 mitova automobila svi trebamo prestati vjerovati

U svakom slučaju, ovdje je javno priopćenje: Ja sam u potrazi za novim prijateljima s crkvenim umovima. Da; Želim se okružiti ljudima koji idu u raj. Nisam mobilna prostitutka. Haba! Vi bi mi trebali pomoći s još finom verzijom toga. Trebali bi ovo bolje pakirati.

Preporučeno
Ostavite Komentar