Glavni » general » Život počinje na 40, ali uzbuđuje se na 150

Život počinje na 40, ali uzbuđuje se na 150

general : Život počinje na 40, ali uzbuđuje se na 150

Prije pet vikenda imala sam vremena sa svojom obitelji rano u subotu ujutro kada je moja kći uzviknula da imam bijelu kosu na glavi. Bila je toliko vokalna zbog toga. Morao sam joj objasniti da svatko odrasta i da će jednog dana imati isto. Pokazao sam je kako su njezini baka i djed i baka imali puno više bijelih dlaka nego ja. Glupa djevojka je otišla naprijed nazvati svoju baku kako bi bijesno bacila svoju bijelu kosu. Naravno, baka joj je dala objašnjenje slično onome što sam već isporučio. Da; svi smo stariji.

Prije ovog vremena nikada nisam mnogo pomislio na izreku: "Život počinje na 40 godina". Ali, prilikom približavanja tom dobu, postalo je gotovo nemoguće izbjeći razmišljanje o tome. Kao takav, razmišljam o tome oko mjesec dana. Što znači život od 40 godina?

S 20 godina imali ste snove i napravili planove izgrađene na idealima. U vašem umu, imao si svijet, ali s malo ili bez iskustva. U dobi od trideset godina, vodili ste se na temelju vaših ideala - i prikupljajući iskustvo na putu. Vjerojatno ste otkrili razliku između ideala i stvarnosti i pokušavate pronaći vašu slatku točku. Otkrili ste da život nije baš crno ili bijelo, ali 70 sive boje. Kod 40 godina, šanse su da ste vidjeli i iskusili dovoljno života da ste oblikovali vrijednosti i principe kojima ćete živjeti ostatak svog života.

U dobi od 40 godina, nemate mnogo briga (stvarnih ili zamišljenih) koje ste imali kada ste imali 20 ili 30 godina. U dobi od 40 godina naučili ste što vam je važno, a što nije - i ne može se smetati drugi osjećaju za sve. Do 40 godina, uspjeli ste i uspjeli, ili ste uspjeli i propustili, ovisno o tome koji redoslijed i ciklus doživljavaju vaša iskustva. I nadamo se da ste naučili od nedostataka. Na 40, također ste ostvarili stvari. Poznato vam je zbog nečega ili raznih stvari. Imate svoje prioritete čvrsto i najvjerojatnije postavljene u kamenu.

Također pročitajte: Kada ste zadnji put očistili uređaj?

Nadajmo se da ste također naučili da biste bili više otvoreni za prihvaćanje i poštivanje mišljenja drugih ljudi, čak i ako se ne slažete s njima. Dakle, dok znate što želite iz života, možete jasno vidjeti kako druga osoba može biti sretna što ne želi ono što želite. Možda je ovo najteži dio starenja.

Dok život doslovce ne započinje u 40, možda nije daleko od istine da samo zaista počinjete živjeti po vlastitim uvjetima u dobi od 40 godina. Danas imam sat s 40 godina. Ovdje stojim na raskrižju popularna tvrdnja da život počinje u 40. I ovdje sam, veselim se najnevjerojatnijim godinama mog života. Vidite, samo sam počela živjeti!

Kod 40 godina, dok nemam sve što želim, osjećam se ispunjenom. To mi je bila mješovita torba, ali tada je život za sve one koji poznajem. Saznajte malo više o meni ovdje.

PS : Ako volite brze automobile i bicikle kao i ja, život može početi u 40, ali sigurno postaje stvarno uzbudljivo na 150! Idemo!!

Preporučeno
Ostavite Komentar