Glavni » general » LG Qslide je san s više korisnika

LG Qslide je san s više korisnika

general : LG Qslide je san s više korisnika

LG L90 (D410) me čudi. Ovaj pametni telefon Android Kitkat srednjeg dometa pakira nekoliko dodatnih značajki tvrtke LG. Jedan od njih zove se Qslide. Qslide vam omogućuje da jednostavno zadate više zadataka tako da zadržite aplikaciju u malom prozoru koji se može povlačiti bez obzira na to što radite. Na snimci zaslona u nastavku imam moju poruku e-pošte koja je otvorena i spremna za otvaranje. Bez obzira na to koju drugu aplikaciju koju sam otvorio ili zadatak koji radim, ta se skočna prozorica ostaje vidljiva dok ga ne odbacujem ili ne otvori.

Transparentnost

Ali to postaje bolje. U Qslideu postoji funkcija transparentnosti. Koristite vodoravni slajd pri vrhu skočnog prozora kako biste povećali transparentnost kako biste ga mogli vidjeti i raditi. Pogledajte snimku zaslona u nastavku. Zapravo sam upisao broj u telefonski brojčanik kroz popped-up web preglednik, kao da pop-up nije bio tamo.

Kada je transparentnost nula, a skočni prozor je potpuno neproziran, možda ćete je morati premjestiti kad trebate raditi tipove kao što je tip na glavnoj otvorenoj aplikaciji. Ali kada prozirete skočni prozor, možete nastaviti s onim što želite učiniti kao da skočni prozor ne postoji. Nema prepreka.

Ograničenje je da postoje samo unaprijed odabrani broj aplikacija koje mogu upotrebljavati značajku Qslide, a koliko vidim, sve su ugrađene aplikacije. Čini se da preuzete aplikacije trećih strana još ne mogu upotrebljavati tu značajku. Ali ovo je dobar početak. Nadamo se da će se u nekom trenutku proširiti na aplikacije trećih strana. Zamislite da je Evernote u mogućnosti to učiniti ....

Također pročitajte: Fotografija: Evo što izgleda novi Innio UI

Qslide popis aplikacija možete uvijek lako pristupiti s padajućeg izbornika Android na vrhu zaslona što god radite na telefonu:

LG je lud! U Mo svijetu, to je kompliment.

Preporučeno
Ostavite Komentar