Glavni » general » LG je dobivanje nečega što je pravo da drugi žude

LG je dobivanje nečega što je pravo da drugi žude

general : LG je dobivanje nečega što je pravo da drugi žude

Nisam obrađivao LG Arena ili bilo koji drugi uređaj koji pokreće LGovo novo sučelje koje miješa prašinu, prilično prikladno "S-Class". Ali nisam obrađivao ni Apple iPhone. Ipak, nema nikakvih tvrdnji o vrhunskom sučelju koje iPhone sporta.

Ako žestoki komentar da je nova LG Arena dobivao je nešto što bi trebalo, nekoć nedostajalo je dobilo pravo što se divovi spotaknu.

Samsungov TouchWhiz sučelje više je hit i propust. Nokia novo S60 5. izdanje nema fluidnost i Waow faktor, a ipak pomaže u upotrebljivosti tu i tamo. HTC TouchFLO je tek tanki sloj zaleđivanja koji se širi preko datiranog WinMo OS-a i sučelja.

Međutim, korisničko sučelje LG S-Class jednostavno se stijenja i čini se da će postati najbolja stvar koja se dogodila mobilnim telefonima od iPhonea. LG dobiva nešto dobro.

Prije nekoliko tjedana kupio sam LG medijski raspon, KS360 s QWERTY zaslonom i dodirnim zaslonom. Nije Arena i sigurno ne pokreće S-Class, ali čak i taj uređaj me ostavio s vrlo dobrim iskustvom. Dayo i ja smo se složili da je LG napravio dobar posao s takvim pristupačnim uređajem. Haptic povratna informacija i brzina dodirnog zaslona vrlo je dobra. I funkcionalnost, LG nije ni povukao nikakav udarac. Da; uređaj ima nekoliko niggles, ali za svoju cijenu, to je posao.

Zatim, tu je LG Cookie, također dobivaju dobre kritike tu i tamo. Koincidencija? Ili je LG pogodio plaću prljavštine?

Povezani članak: LG KM900 Arena: Dodir klase

Preporučeno
Ostavite Komentar