Glavni » general » LG GW550 pregled dio 2 - upoznavanje

LG GW550 pregled dio 2 - upoznavanje

general : LG GW550 pregled dio 2 - upoznavanje

Ako niste pročitali prvi dio moje recenzije LG GW550, sada je dobro vrijeme.

U ovom drugom dijelu, ja ću dijeliti malo više o GW550 i na što pješice uređaj i ja je dobio počeo na.

Prvo, prodajni paket imao je "Windows telefon" na njega hrabro u gornjem desnom kutu. Upravo pod tim je "Dual Speaker Smartphone" ispisan podebljano crveno, tako da LG čini se da marketing ovaj telefon za stereo zvuk sposobnost. Ali kasnije ću doći do toga.

U paketu je bio telefon, 1300mAh baterija, audio slušalice s priključnim priključcima (LG se treba riješiti svojih vlasničkih priključaka i prihvatiti miniUSB brzo), USB podatkovni kabel - ponovo s priključkom za vlasnike, punjačem i manjim priručnikom. Kutiju je prilično kompaktan.

Slušalice za slušalice su toliko velike da su se u mojim ušima odmah osjećale neugodno u roku od 15 sekundi od njih. Nisam siguran što su LG dizajneri razmišljali kada su došli do njih, ali mogu naučiti nešto ili dvije od dečki koji su izradili slušalice Samsung Jet. Oni su mnogo manji i imaju mekane savjete koji se klize izravno u vaše uši.

Samsung Jet slušalice s lijeve strane; LG GW550 slušalice s desne strane

Dvojni zvučnici GW550 nalaze se na stražnjoj strani na otvoru fotoaparata. Oni izgledaju kao dio - odjeven u srebro. Stvarno elegantan.

GW550 je veliki uređaj. Njegova nije tako velika da je cigla ili neugodna za nošenje, ali je veća od Samsung B7320 i Samsung Jet. Sjećate se velikih tipki na tipkovnici koje sam spomenuo u prvom dijelu? Naravno, morali su doći negdje!

Također pročitajte: Zato mobilne mreže pokušavaju staviti smartphone u vašu ruku

Na gornjoj slici možete vidjeti koliko su veći ključevi na GW550 uspoređeni s B7320. Ispod, imamo Samsung Jet i LG GW550 u grupnoj snimci. Obavijest, naravno, taj apsolutno prekrasan prikaz Jet! Aaaaah ....

Početak rada: Moj telefon u spašavanju!
Ovo je lijep dio. Upalio sam LG GW550 i imao ga potpuno podignut za nekoliko sekundi.

Sjeća li se Microsoftovog telefona? Prvo sam ga koristio za sinkronizaciju i sigurnosnu kopiju mojih kontakata, kalendara, SMS poruka, slika, videa itd. Kad sam imala Sony Ericsson X1 u listopadu 2009. Također sam ga koristio Samsung B7320.

Pa, to je aplikacija koja je izdana sa sustavom Windows Mobile 6.5, a LG ga ima. Pokrenuo sam ga, prijavio, a za nekoliko minuta sve moje datoteke vratile su se na GW550.

Možda nećete shvatiti koliko je to slatko dok ga ne koristite. Nema povezivanja s računalom za prijenos datoteka ili sinkronizaciju kontakata. Sve OTA za nekoliko minuta, i bio sam dobar za odlazak. Microsoft je dobio ovo pravo. To je stresan način prebacivanja telefona.

Napominjemo i da ako imate više Windows telefona, svoje podatke možete sinkronizirati na onoliko uređaja koliko imate putem Moj telefon. Uredan.

Trebam li reći da su GW550 i ja krenuli na dobar početak. U sljedećem dijelu pregledat ću kako GW550 obrađuje osnovne usluge koje upotrebljavam na bilo kojem mobilnom uređaju: mobilni podaci, pregledavanje weba i e-pošta. Nemojte otići!

Preporučeno
Ostavite Komentar