Glavni » general » Pismo BBM: Što se ljubav pridružila ....

Pismo BBM: Što se ljubav pridružila ....

general : Pismo BBM: Što se ljubav pridružila ....

Dragi BBM,

Tu je neugodno bug u vašoj aplikaciji koja je do sada bila ustrajana. Taj se greška nasumično briše neke BBM kontakte kada se prebaci s jednog smartphonea u drugi. To nije novi razvoj i korisnici su se žalili na to. Ovaj put, BBM Contact Bug izbrisao je dragu od moje liste. Prema njezinim riječima, već sam joj na umu kasnila i mislila je da pozdravljam. Nije li tako tako slatko od nje? To bi moglo napraviti moj dan, ali pogodite što. Vaša aplikacija je sve pokvarila.

Odlučila je da me hoda na BBM-u i otkrila da sam je "izbrisala".

Sada, umjesto da uživam u toplom ugodnom razgovoru s Le Loverom, moram objasniti sve tehničke značajke kako ovaj BBM greška nasumično briše kontakte kada telefon prebaci.

Još jednom sam prebacio telefone i bug BBM blokirao je gospođu Mo. Još sam bio na kontaktima i ona je još uvijek na mom, ali njezine poruke meni ne bi prolazile. Ni mina nije s njom. Srećom, njezin crkveni um bio je dostupan u to vrijeme i situacija nije degenerirala. Možda sam morao spavati na kauču ili tako nešto. Ali shvatila je (ili se pretvarala da razumije) kad sam objasnio da nemam namjeru bježanja ili bilo čega. Ovaj BBM kontakti bug ... Uzdah.

Dragi BBM, molimo da nam pomogneš ljubiti, a ne rat. Zahvaljujemo unaprijed za brzu razlučivost ove greške. Sljedeći put to se dogodi, možda ću morati pokrenuti kampanju s oznakom hashetag. Znaš, kao #BBMBringBackOurContacts ili nešto.

S poštovanjem,

Također pročitajte: Asus Zenfone 5 je iPhone X klon s stereo zvučnicima

Lojalan korisnik.

Preporučeno
Ostavite Komentar