Glavni » general » Lenovo prodati telefone u Nigeriji, u Africi

Lenovo prodati telefone u Nigeriji, u Africi

general : Lenovo prodati telefone u Nigeriji, u Africi

Lenovo nije popularan naziv ovdje u Africi, no kineska tvrtka je drugi po veličini svjetski proizvođač osobnih računala, tako da oni nisu prenaponi. Lenovo je također proizvođač pametnih telefona i nudi niz uređaja, uključujući tablete. Dobra je vijest da je Lenovo dovoljno pametan da vidi da je Afrika trenutačno strateško tržište i najavila da će njihove mobilne proizvode predstaviti u Nigeriji prije kraja 2013.

Još bolje, Nigerija će biti njihova prva pozivna luka. Ukusan. Ukusan. Ja ću biti razmažen za izbor. Zašto Lenovo odabire Nigeriju u Južnoj Africi? Tvrtka kaže da su mrežni operateri previše snažni u Južnoj Africi (slično SAD-u), a preferiraju otvorenu prirodu tržišta Nigerije gdje se većina uređaja prodaju neovisno od operatera.

Evo izvadaka iz izvorne priče:

"Nigerija dolazi krajem godine, a zatim ćemo istražiti ostatak Afrike", rekao je Braum u intervjuu jučer u uredima tvrtke u Johannesburgu. "Pokušavamo prodati policu. Odabrali smo otvoreno tržište. "

"Ako pogledate Južnu Afriku, 99 posto poslovanja obavlja se putem teleksa i to je puno posla da se pokrene u telekomunikacijskom gospodarstvu", rekao je. "Vrijeme dovršetka je do devet mjeseci za planiranje, certifikaciju i ne možete se uskladiti s jednom mrežom".

Iako je odbio odrediti koji će modeli biti prodani u Nigeriji, rekao je da će telefoni vjerojatno imati veliku veličinu zaslona i dug životni vijek baterije, vjerojatno s mogućnošću punjenja s drugih telefona putem USB veze.

Pametno razmišljanje pametnih ljudi tamo, ako me pitate. Samo će gadan ili slijepi proizvođač mobilnih uređaja trenutačno zanemariti afričko tržište. Mogućnosti su ogromne i dinamika je snažna. Nakon što je ove godine pobjegao u Nigeriju, Lenovo će također istražiti Južnu Afriku, a potom i Egipat.

Također pročitajte: Prvo pogledati Lumia 950 i prikolicu

Ovaj teren ostaje zanimljiv. Tecno je loše ljuljao brod i ovdje dolazi Lenovo. Nokia, BlackBerry i Samsung moraju gledati leđa ovdje u Nigeriji. Njihov ručak se možda samo smanjio. O da; Kinezi jedu svako ručak!

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar