Glavni » general » Lenovo Mobile će biti apsorbiran u Motorola

Lenovo Mobile će biti apsorbiran u Motorola

general : Lenovo Mobile će biti apsorbiran u Motorola

Lenovo je jedan brand koji ima otiske stopa u gotovo svim aspektima potrošačkih naprava. Sa svojim portfeljem rangiran od pametnih telefona do računala do oblaka i poslovnih usluga. Trenutačno njihova podjela računala radi dobro, ali ne možemo reći isto o njihovoj mobilnoj podjeli.

Iz rezultata posljednjeg tromjesečja, navodno su zabilježili gubitke u iznosu od 292 milijuna dolara, što ih je prisililo na odstranjivanje 3200 zaposlenika širom svijeta. Ranije ove godine, Lenovo je stekla Motorola i razgovori su u tijeku o tome što postaje nova akvizicija.

Lenovo je odlučio spojiti svoju mobilnu podjelu na Motorola. U osnovi, Motorola upravljanje će se nositi s poslovima Lenovo Mobile okosnicu. Odatle će prestati postojati. Predsjednik tvrtke Lenovo Mobile Chen Xudong:

Od organizacijske strukture do linije proizvoda i marke, Lenovo Mobile će postupno biti ugrađen u Motorola. "Nova organizacijska struktura bit će odmah puštena,

Ovo nije loša ideja, jer je Motorola bolji mobilni brand, u smislu istraživanja i razvoja, iskustva, i ima bolju šansu uspjeha u mjestima poput SAD-a.
Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar