Glavni » general » Legendarna nesposobnost prosječnog zastupnika Glo Customer Care

Legendarna nesposobnost prosječnog zastupnika Glo Customer Care

general : Legendarna nesposobnost prosječnog zastupnika Glo Customer Care

Mrzim pisati rante protiv tvrtki. Znam kakvu štetu takvi spisi mogu učiniti. Još; često se čini da neke tvrtke uživaju u guranju pretplatnika na rub litice.

Dopustite mi da otvorim ovaj članak s pitanjem: Tko bazooka trenira agente za brigu o klijentima u Glo?

Prije mnogo godina, iako sam imao ispravne GloDirect postavke na moj Sony Ericsson P800 smartphone, dečki na GloWorld Opebi nisu mogli dobiti moj red rad. Dobio sam broj koji je nazvao Glo VI.

Gospođa na drugom kraju linije inzistirala je da su moje postavke bile pogrešne (iako sam objasnio mučninu da nisu), i zamolio me da dođem sve do otoka Victoria kako bi provjerili telefon.

Bilo mi je očito da moja linija nije bila aktivirana / rezervirana / bez obzira na njihovu prebacivanju, i to sam rekla, ali ona čak nije ni zabavljala tu mogućnost.

Našao sam vrijeme za vožnju tamo. Široko je pogledao kroz postavke i crveno - postavke su bile točne. Zatražila je odlazak u inženjersku sobu i vratila se kako bi potvrdila ono što sam joj već rekla stotinu puta na telefonu 15 kilometara i mnogo sati u prometu - moja linija nije bila rezervirana.

Bio je to GloWorld Opebi da je moj gospodin klijent rekao prije nekoliko godina da njegov Sony Ericsson P910i nije mogao pregledavati 3G. Došao mi je s tim pitanjem. Postavio sam ga za njega i on je pregledavao 3G u 10 minuta.

Na Gloworld Opebiu mi je rečeno da moj Nokia 9500 Communicator za faks ne može primati faksove, iako sam poslao i primio nekoliko faksova na uređaj s službenim postavkama.

Također pročitajte: Što je Globacom napravio s licencom za SNO u 8 godina?

Također je bio u GloWorld Opebi da mi je rečeno da su postavke za GloFlat bile za računala i modeme i tako ne bi radile na mom telefonu. Pokazalo se da lijepa dama nije znala što je i rekla, jer one postavke rade i nastavljaju raditi na milijunima telefona danas.

Dakle, što je dovelo do ovog članka?
Tata koristi Nokia 6760 Slide, pametni telefon Symbian 3rd Edition, s Glo SIM-om za mobilne poruke e-pošte i internetske potrebe.

Nokia 6760 slide

Upotrijebio je to od ožujka prošle godine kada sam konfigurirala IMAP poštu na uređaju. Dobio je svoje mailove i pregledavao bez problema. U novije vrijeme, kao što svi znamo, Glo-ova mobilna internetska usluga (i glas i SMS previše!) Bila je jedan komadić sh! T. Gledajte Wide Falade's Glo s ponosom?

Tata je otišao na Opebi GloWorld (sada biste trebali znati koje će lude ejakulacije očekivati ​​od usta tih dječaka i lassies). Rečeno mu je da e-pošta ne funkcionira putem ugrađenog klijenta e-pošte i da će morati pristupiti svojim mailovima putem preglednika umjesto toga.

Bogovi mobitela, koji još uvijek govore glupo ovakve stvari u 2011. godini? Znaš, stvarno mislim da bi trebali imati odjeljak na ovoj web stranici pod nazivom " Agenti za brigu o kupcima kažu Darndestove stvari ".

Bilo je očito da je tamo gdje je problem bio servisno mjesto tata. Vidite, svaki put kad sam otišao posjetiti svog starca, moja Glo mobilna internet usluga je također otišla AWOL. Kad sam bio izvan tog područja, radio je bez problema.

Također pročitajte: Kada će tehnologija odgovarati čarobnjaštvu?

Bio sam s njim jučer, a cijelo vrijeme sam bio tamo, mobilni internet na mojoj Nokia N9 bio je i komat. Nije mogao pregledavati ili provjeravati e-poštu. Nisam mogao pregledavati ili provjeravati e-poštu.

Pokušajte objasniti takav jednostavan koncept dječaka koji su svjesni da vas trebaju prisustvovati u Glu, a imate bolju šansu za umiranje od srčanog udara nego da dobijete bilo kakva rješenja.

Rekao sam tati da dobije SIM iz druge mreže i odbaci ih poput vrućeg željeza. Stvarno sam umorna od Gloove novopečene ljubavi prema osrednjosti - loše kvalitete usluge i apsolutno strašne brige o korisnicima.

Imam problema s MTN-om, Airtelom i Etisalatom. Nitko od njih nije divan, ali Glo preuzima nesposobnost za novu definiciju.

Ti bi momci trebali prestati izvoditi kockarnicu i pokrenuti mobilnu mrežu da im je licencirana za pokretanje!

Tamo sam rekao. Osjećam se bolje sada? Pakao; Ne!

Preporučeno
Ostavite Komentar