Glavni » general » Napokon!! Microsoft čini nešto što vrijedi slaviti

Napokon!! Microsoft čini nešto što vrijedi slaviti

general : Napokon!!  Microsoft čini nešto što vrijedi slaviti

Već neko vrijeme ono što smo vidjeli u mobilnom tehnološkom prostoru dvosmjernu borbu između mačaka i pasa između Android i iOS-a. Vjeruj mi, to je dosadno gledati. Prošlo je mnogo vremena otkako smo vidjeli novu perspektivu i jedinstvenu jedinstvenost u mobilnom tehnološkom prostoru. Ali zahvaljujući Microsoftu, konačno smo vidjeli nešto svježe kako bi se salivirali.

BlackBerry i Microsoft izgledali su da su se zauzeli za stražnje sjedalo, ali konačno smo počeli vidjeti malo borbe za određenu razliku na tržištu smartphone uređaja. Ovo je dobra stvar. Blackberry uskoro dolazi s Privom, ali Microsoft ih je pobijedio s linijom gadgeta objavljenih jučer.

Tijekom lansiranja jučer, Microsoft je najavio niz novih hardvera: dva vodeća telefona, jedan low-end telefon, novu Surface Pro karticu, laptop i neke druge nove gadgete. Bilo je uzbudljivo vidjeti veliki igrač poput Microsofta koji dolazi s novom tehnologijom umjesto da oponaša ono što drugi već rade.

Uzmimo npr. Oglasni telefon - Microsoft Lumia 950 XL. Ima osvježavajuće naočale doista vrijedne za admiralski brod. Postoji tekući sustav hlađenja za svoje komponente, Windows Hello sigurnosni sustav (koji radi s infracrvenim senzorom i kamerom) kako bi provjerio nečije lice prije nego što je telefon otključan. Kamera je izvrsna (na papiru), plus Continuum koji je još uvijek najbolja značajka - za povezivanje telefona s većim zaslonom.

To je dobro za mobilnu scenu koja je dosadno dosadila Androidu i iOS-u. Microsoft se usredotočuje i kreće u dobrom smjeru. Bilo bi pošteno predvidjeti da će ti novi Microsoftovi vodeći telefoni postići umjereni uspjeh.

Također pročitajte: Sedam (7) novih značajki u Androidu 7 Nougat

Ja nisam prorok iako, ali hej! Velike kredite za dobro obavljen posao.

Preporučeno
Ostavite Komentar