Glavni » general » Dame to vole: Nomad MF-5200L moć banke

Dame to vole: Nomad MF-5200L moć banke

general : Dame to vole: Nomad MF-5200L moć banke

Nomad MF-5200L je slatka mala banka koja dubl kao svjetiljka. Dizajniran u atraktivnoj kombinaciji plave i bijele, lijepo i udobno uklapa u ruci. Kapacitet baterije je 5.200 mAh, što znači da može otpremiti većinu pametnih telefona u razmacima od praznog do pune punjenja triput (ako su isključeni tijekom punjenja). Nomad MF-5200L podržava uređaje do maksimalno 5V / 1.0A za punjenje i pražnjenje.

Na gornjoj strani uređaja nalaze se četiri plave LED žaruljice koje označavaju punjenje i pražnjenje, ovisno o tome što obavljate u bilo kojem trenutku. Ima priključak za ulaz MicroUSB, standardni USB priključak za izlaz / pražnjenje, kao i LED svjetlo za uporabu bljeskalice. To znači da za razliku od Nomad MP-11000 koji pakira pet (5) izlaznih priključaka kako biste istodobno mogli naplatiti taj broj uređaja, MF-5200 može naplatiti samo jedan gadget odjednom.

Dame se svaki put zaljubljuju u ovaj. Dajte svojoj djevojci ili ženi kao poklon i pogledajte kako je ona obožavala (a ti, naravno, !). Nazovite 08023249636 za postavljanje svoje narudžbe. To košta samo N8, 000. Molimo vas da spomenete blog MOBILITY kada nazovete.

Preporučeno
Ostavite Komentar