L-карнитин течност от Biotech USA

Спортна добавка L-карнитин Liquid, произведена от американската компания Biotech, е чист L-карнитин. Добавката помага да се ускорят процесите на изгаряне на мазнини и да се увеличи релефът на мускулите. Основните предимства на този sporpit пред аналозите са чистотата на състава, достъпната цена, оптимално балансираната дозировка.

Сред изгарящите мазнини най-безопасният е L-карнитинът. Не влияе неблагоприятно на организма и не изтощава централната нервна система. Добавката има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, премахва вредния холестерол от организма и подобрява работата и издръжливостта при тренировки. Приемът на L-карнитин увеличава ефективността на други добавки за изгаряне на мазнини. Често се пие със спортно хранене, приготвено на базата на екстракт от гуарана, кофеин или ефедрин.

структура

Всяка порция L-карнитин съдържа:

  • протеин и карнитин - 2 g всеки;
  • екстракт от зелен чай - 10 mg;
  • инулин - 100 mg.

Съставът на спортното хранене съдържа и витамини от група В.

Как да приемате L-карнитин течност

Специалистите на американския производител Biotech съветват да пиете това спортно хранене веднъж или два пъти на ден. Най-доброто време за ядене е сутринта преди да ядете (т.е. на празен стомах) и 30 минути преди тренировката. Опитните спортисти препоръчват да консумирате горелка за мазнини само веднъж на ден, тъй като повече от два грама карнитин на ден просто не се усвояват в организма. Този факт се потвърждава от изследвания.

L-карнитин течност, произведена от Biotech USA, има най-голям ефект, когато се приема с други добавки. Лекарството се добавя към други мазнини горелки, комплекси преди тренировка, протеинови или аминокиселинни шейкове. Въпросното спортно хранене носи добър резултат дори без спазване на правилната диета и когато човек не спортува редовно. Продължителността на курса е от три до четири седмици. Тогава трябва да си направите почивка за същия период. Ако не спазвате препоръчителната продължителност на курса, нивото на производство на вашия собствен карнитин значително намалява. Нормализирането му позволява постоянната употреба на екзопрепарат.

Отзиви

Biotech USA е водещ производител на спортно хранене в света. Качеството на продуктите на тази американска компания не е под въпрос. Отзивите, които спортистите оставят на различни форуми и сайтове, са предимно положителни. Хората, които използват тази горелка за мазнини, отбелязват, че тя не причинява странични ефекти, е високоефективна и качествена, а също така има достъпна цена, предлага се в удобна форма.

Има такива, които са недоволни от L-карнитина, оставяйки отрицателни отзиви. Те пишат, че спортното хранене не оправда очакванията. Подобни коментари в повечето случаи оставят хора, които не променят обичайната си диета и изобщо не тренират. Ако не се храните правилно и не спортувате поне понякога, ефектът ще бъде минимален. Той се повишава, когато допълнително се приемат мазнини с горелка с гуарана или кофеин.

Трябва да се разбере и да се помни, че основното предимство на лекарството е неговата безопасност. Тренировките и преминаването към балансирана диета - това е, което ще засили ефекта на L-карнитина и ще получи желания резултат при постигане на целта.