L-Carnitine Caps 750 от Maxler

L-Carnitine Caps 750 на Maxler е популярна капсула l-карнитин. Създаден както за професионални спортисти, така и за аматьори, които просто искат да останат здрави и да приведат фигурата си в ред. Това е доста евтин продукт за спортно хранене. Можете да го намерите във всеки магазин.

Ефекти на приемане

Противно на общоприетото схващане, L-карнитинът е необходим не само "за отслабване". Той помага за подобряване на енергийния метаболизъм по време на силовите тренировки, позволява ви да бъдете не само по-издръжливи, но и силни. Веществото насърчава по-доброто усвояване на други продукти за спортно хранене, като креатин и аминокиселини и спомага за подобряване на възстановяването.

L-карнитинът допринася за:

  • Доставка на липиди до митохондрии за изгаряне на мазнини;
  • Повишена производителност и контрактилитет;
  • Повече енергия;
  • По-бързо възстановяване след тренировка;
  • Нормализиране на сърцето;
  • Мускулен растеж с адекватно хранене;
  • Калориен дефицит Изгаряне на мазнини

L-карнитинът е универсална енергийна напитка, която помага не само да отслабнете, но и да издържате на твърди тренировки.

Ако го пиете за отслабване, можете да го комбинирате с екстракти от зелен чай, кофеин и всякакви други вещества, които ускоряват метаболизма и повишават термогенезата.

L-Carnitine Caps 750 на Maxler съдържа само чист L-карнитин. В 1 таблетка 750 mg.

Как се приема

В нетрениран ден веществото се приема в 3 капсули сутрин, последвано от чаша вода. Това ще помогне за осигуряването на процеса на изгаряне на мазнини с необходимите ресурси сутрин и ще допринесе за изпълнението на всички планове.

Ако планирате да спортувате, трябва да изпиете веществото час преди него, за предпочитане половин час преди приема на протеин, аминокиселини и мазнини. Това ще помогне на карнитина да се усвои, а спортистът да получи всичко необходимо за подобряване на здравето и благополучието.

Карнитинът над 2 g на ден не работи по-добре от по-скромните дози. Поради това не е необходимо да се пие повече от 3 капсули от веществото. Водата подобрява усвояването, не е необходимо да ги пиете с минимум течност.

Тези, които обичат да закусват първо сутрин, е по-добре да отложат приема на карнитин за известно време веднага след събуждането.

Важно: веществото може да се приема с добавки, протеини и аминокиселини в един курс, това не влияе на неговата ефективност.

Курсът на приемане на L-карнитин в капсули продължава от 4 до 6 седмици. След това си правят почивка, ако сушенето не е приключило, взимат лек препарат със зелен чай за месец и се връщат с карнитин.

Има и друго мнение. Картинитинът е често срещано хранително вещество, което се намира в ежедневните диети. Може да се яде всеки ден без проблеми и не е необходимо да се организират специални курсове. Просто вземете капсулите преди тренировката си, това е всичко.

Отзиви

Лекарството се харесва от спортистите, съдейки по отзивите. Той осигурява енергия за тренировки, насърчава по-бързото възстановяване и не причинява такива тежки странични ефекти като изгарящи мазнини с кофеин и други стимуланти. Въпреки че са написани във всички инструкции, така че хората да не я приемат вечер, от това не се случва нищо страшно. Не удря централната нервна система по същия начин като кофеина.

Какво ще кажете за изгарянето на мазнини ">