Glavni » general » Kwesé TV udvostručuje svu mobilnu isporuku putem iFlix stjecanja

Kwesé TV udvostručuje svu mobilnu isporuku putem iFlix stjecanja

general : Kwesé TV udvostručuje svu mobilnu isporuku putem iFlix stjecanja

Tvrtka Pay TV tvrtke ECONET Media, Kwese TV je stekla značajan udio u maloprodajnoj tvrtki Malaysia, a na zahtjev (SVoD), iFlix. Uz kapital, ugovor također uključuje i partnerstvo za distribuciju videosadržaja između dviju tvrtki. Kupnjom iFlixa Kwese TV-a vidjet će potonje da postanu prvo vozilo za prijenos mobilnih sadržaja milijunima gledatelja u Africi.

"Oduševljeni smo produbljivanjem našeg operativnog partnerstva s iflixom kako bismo vodili transformaciju medija u Africi. Mobilnost u potrošnji sadržaja eksponencijalno je rasla u Africi i partnerstvom s iflixom Afrikom osiguravamo da ne sudjelujemo samo u evoluciji, već vodeći pokret ", izjavila je službena izjava osnivača i izvršnog predsjedatelja Econet grupe, Strive Masiyiwa,

Kwese TV je paneuropska medijska tvrtka prisutna u 13 zemalja i ima veliku besplatnu mrežu emitiranja koja prikazuje Kwesé Free Sport u preko 25 zemalja.

O iFlixu

iFlix posluje na tržištima u nastajanju i ima komercijalnu uslugu na 24 teritorija diljem Azije, Bliskog istoka i Afrike. Područja Afrike uključuju Ganu, Nigeriju, Keniju i Južnu Afriku.

Nudi biblioteku sadržaja koji uključuje holivudske, azijske i bliskoistočne TV emisije i filmove. iFlox funkcionira slično tome kako konkurentske usluge, kao što su Netflix, Showmax i iROKOtv, funkcioniraju. Svaka pretplata na iFlix korisnicima omogućuje pristup do najviše pet uređaja, uključujući telefone, prijenosna računala, tablete i televizore, kako bi ih mogli pregledati.

Ovom akvizicijom, bez sumnje se napada protiv napada Netflixa u Afriku i ima pogled na veliku ligu. U toj ligi su konkurentske usluge kao što su Multichoice / DStv i ShowMax, oba su u vlasništvu Naspers.

Također pročitajte: FERO Pace 2 je proračun telefon s senzorom otiska prsta i velikom baterijom
Preporučeno
Ostavite Komentar