Glavni » general » Kodak pokreće Printomatic Instant Print fotoaparat za fotografije u stilu polaroida

Kodak pokreće Printomatic Instant Print fotoaparat za fotografije u stilu polaroida

general : Kodak pokreće Printomatic Instant Print fotoaparat za fotografije u stilu polaroida

Nedavno je Impossible Project pokrenuo ponovno podizanje sustava Polaroid, Polaroid OneStep 2 instant kamera. Istodobno, tvrtka za fotoaparate Kodak pokrenula je svoju instantnu kameru, Printomatic Instant Print fotoaparat. Prema Kodaku, ovo je suvremena kamera s prekrasnom ravnotežom digitalne i analogne tehnologije.

Kad pritisnete okidač na fotoaparatu Printomatic Instant Print, dobit ćete fotografiju od 2 x 3 inča. Istodobno, fotoaparat sprema sliku od 10 megapiksela na izmjenjivu memorijsku karticu. Postoje samo dva načina prikaza slike, način rada Vibrant Color i crno-bijeli način rada. Sama kamera sama dolazi u žuto ili sivo, a također ima ugrađenu bljeskalicu.

Zajedno s Printomatic Instant Print fotoaparatom, tvrtka isporučuje USB kabel, memorijsku karticu, 10 omotni foto papir za Kodak Zink laka i kratki vodič. Fotopapir je otporan na suzu. Također, nema potrebe za spremnicima s tintom, jer ih uređaj ne treba.

Kodakov Steven Overman opisuje Printomatic Instant Print fotoaparat kao "za svakoga tko želi stvoriti trajnu memoriju na opipljiv i šarolik način". Ako želite zadržati digitalne stvari, možete učitati fotografije snimljene fotoaparatom na svoj digitalni uređaj, a odatle ih objavite na mreži ako ih želite šire podijeliti.

Fotoaparat je snimio tvrtka C + A Global, koja je licencirala ime i marku tvrtke Kodak. To je ista tvrtka koja je radila s Ammunition Groupom, digitalnim studioom za stvaranje Polaroid Snap, koji je pokrenut prije dvije godine i vrlo sličan Printomatic Instant Print fotoaparatu.

Također pročitajte: Telefoni s programom Adups šalju privatne informacije u Kinu

Trenutačno kamera će biti dostupna u trgovinama krajem rujna. Kodak se nada da će s uređajem događaji biti zabavniji, obogaćeni vikendom, a trenuci koji su nekoć zaboravljeni na pametnom telefonu zauvijek njeguju.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar