Glavni » auto općenito » Automobili bez ključa su na putu, jer tu postoji aplikacija

Automobili bez ključa su na putu, jer tu postoji aplikacija

auto općenito : Automobili bez ključa su na putu, jer tu postoji aplikacija

Zaključavanje i otključavanje automobila, kao i pokretanje motora, tradicionalno je izvršeno s ključevima. Zatim su neki automobili krenuli prema elektroničkim bravama i paljenju. Pozdravite novu raspodjelu u kojoj se automobili počinju upravljati putem aplikacije na pametnom telefonu. Aplikacija čini sve što fizički ili elektronički ključ trenutno radi, kao što je zaključavanje ili otključavanje vrata ili prtljažnika i omogućavanje pokretanja motora. Volvo Cars planira postati prvi svjetski proizvođač automobila koji će ponuditi automobile bez ključeva od 2017. godine.

Volvo već ima aplikaciju On Call koja korisnicima omogućuje da saznaju temperaturu na lokaciji automobila, statusu zaključavanja vrata i prozora, kontroli klime, preostalom gorivu i još mnogo toga. Mobilna aplikacija na poziv je dostupna za iOS, Android OS i Windows Phone OS.

Volvo kaže da će svojim klijentima biti ponuđena aplikacija koja radi na svojim mobilnim telefonima da zamijeni fizički ključ digitalnim ključem. Inovativna tehnologija digitalnog ključa Bluetooth omogućit će Volvo korisnicima veću fleksibilnost, omogućujući im da iskoriste potpuno nove načine korištenja i dijeljenja automobila. Volvo's inovativna tehnologija bez ključa bit će prvi put predstavljena na Mobile World Congressu 2016. (22. i 25. veljače) u Barceloni na Ericssonovoj kabini.

Preporučeno
Ostavite Komentar