Glavni » general » Održavanje Twittera za BlackBerry

Održavanje Twittera za BlackBerry

general : Održavanje Twittera za BlackBerry

RIM radi na ažuriranju svoje službene Twitter aplikacije. Do sada je najvažnija značajka koju su dodali je podrška za više računa. Također su uveli prečac (ALT + SPACE), tako da se korisnici mogu brzo prebacivati ​​između računa. Postoji više izmjena u novoj verziji u vezi s vremenskom trakom i spominjanjem.

Poznate promjene uključuju:

Osvježi - Nova verzija će obavijestiti korisnike o svakom Tweetu, a ne u skladu s vremenom određenom u programu Opcije

Društveni feedovi - Korisnici ne mogu pregledati korisničke profile više odjeljaka, stoga će novo ažuriranje riješiti ovaj problem

Poruke - U postojećoj verziji, pomicanje pokazivača udesno na popisu poruka uzrokuje da se popis pomakne do dna (bi trebao ići gore ili dolje po jednoj liniji)

Više promjena dolazi u novom ažuriranju prema RIM-u. Možete ih provjeriti u BlackBerry Beta Zone.

Po mom mišljenju postoje tri značajke koje sljedeće ažuriranje treba stvarno imati:

1. Top Tweets - Twitter za BlackBerry može prikazati Top Tweets poput Twittera za iPhone aplikaciju na kartici Pretraživanje. To je vrlo važna značajka koja korisnicima Twittera pomaže znati o aktualnim vijestima bez da slijedi bilo koga.

2. Prijevod - iako je Twitter dostupan na različitim jezicima, Twitter za BlackBerry može dodati opciju za prevođenje određenog cvrkutanja u željeni jezik korisnika.

3. Re-Tweets - na službenoj web stranici Twittera kartica Re-Tweets uklonjena je i zamijenjena karticom Aktivnost koja prikazuje vaše spomene, vaše tweete koje su drugi tweetirali, da li je netko favorizirao bilo koji od vaših tweetova ili na popisu vaš račun na svoj popis. Međutim, nema načina da saznate samo svoje tweete koje su ponovno tweeted, ili tweets koje ste do sada tweeted. Ovo je još jedna značajka koju nudi Twitter za iPhone i mislim da bi Twitter za BlackBerry trebao ponuditi u svojim novim ažuriranjima.

Također pročitajte: MobiBlaze se vratio s pristupačnim podatkovnim i kabelskim TV planovima

Nadamo se da Twitter za BlackBerry dobiva puno novih značajki u nadolazećim danima i time zadovoljava ne-tako sretne RIM korisnike. Pregledat ću ažurirani Twitter za aplikaciju BlackBerry nakon što je službeno pušten.

Preporučeno
Ostavite Komentar