Glavni » general » KIS s mobilnim webom

KIS s mobilnim webom

general : KIS s mobilnim webom

Uslijedila je kratka rasprava o mobilnom pristupu web stranicama na jednoj od jučerašnjih sjednica mobilne web zapadne Afrike. Tunde Kehinde iz Jumia je spomenuo da je mobilni pristup tvrtki web-lokaciji e-trgovine iznosio oko 25%, ali je predvidio da će mobilna upotreba rasti kako bi korisničko sučelje postalo bogatije za mobilne uređaje.

Okružila sam se i rekla da sam se složila i da se vlasnici web stranica trebaju usredotočiti na mobilne uređaje, osobito u okruženju poput Nigerije, gdje je mobilni telefon prvi medij za pristupanje internetu za puno ljudi. U nekim je slučajevima to jedini medij.

Felix Erken, koji upravlja Junk Mail Nigeria i ima veliko iskustvo u tim pravcima, odgovorio je da, dok je postojala potreba za stvaranjem bogatijih sučelja, cijela ideja je da stvari budu jednostavne na mobitelu. Njegov je komentar izazvao pomisao na mene. U stvari, moguće je da kada developer čuje "bogatije", on misli na naprednu funkcionalnost, kada je u stvarnosti bogatiji za mobilne uređaje više ili manje o jednostavnosti. Slična funkcionalnost, ako je moguće, ali je jednostavnija.

To je vrlo politika koju smo implementirali ovdje na mobilnost, čime su jednostavne za korisnike mobilnih uređaja. Nema veze s tim ako želimo da web lokacija bude dostupna što većem broju ljudi na mobilnom uređaju. Uzeo sam i mjesto Junk Maila za spin na pametnom telefonu samo da vidim kako se stvari tamo provode, a došle su i prilično ista stvar - jednostavna, ali funkcionalna mobilna web stranica.

Jednostavni i bogati ne moraju nužno biti na grudima. Jednostavan može biti ugodan i elegantan. Ako razvijate ili prilagodite web stranicu za mobilne uređaje, ne možete pogriješiti jednostavnim održavanjem.

Također pročitajte: 2017 Top 10 Smartphone grafikona: Pogledajte tko čini rez
Preporučeno
Ostavite Komentar