Glavni » general » Jumia Mobile Megathon i Jumia Mobile Week: Sve što trebate znati

Jumia Mobile Megathon i Jumia Mobile Week: Sve što trebate znati

general : Jumia Mobile Megathon i Jumia Mobile Week: Sve što trebate znati

Gotovo svugdje na internetu, sigurno ste čuli za ove izraze "Jumia Mobile Megathon" ili "Jumia Mobile Week" koji su spomenuti negdje ili nekako. Za pojašnjenje, obje fraze zapravo se odnose na jednu stvar. Nigerija najveća online trgovina, Jumia u suradnji s relevantnim mobilnim brandovima u Nigeriji bit će domaćin onime što oni nazivaju "Najveći događaj prodaje za mobilne uređaje 2015.".

Ovo je predviđeno za razdoblje od 1. lipnja do 7. lipnja 2015. Svaka mobilna marka posvećena je danu za prodaju popusta, prodaja flash i najboljih mobilnih ponuda korisnicima. Sudjelujući robni marki su: Innjoo, Infinix, LG, Samsung, TECNO, Lenovo, Apple, Wiko i drugi.


Neke od marki već dolaze s novim uređajima koji će se prodavati na događaju. Innjoo je upravo pokrenuo Innjoo Fire, koji je potvrđen, Infinix također podnosi novi junak. Ljubitelji Samsung i LG mogu nam donijeti Samsung Galaxy S6 / S6 Edge i LG G4.

MTN se pridružio zabavi i nudi do 3 GB besplatnih podataka sa svakim kupljenim telefonom i ostalim freebies. Jumia je to zadirkivalo da je čak i veći od prodaje Black Friday. Zato, svatko se pripremi za bokove.

Možete posjetiti službenu stranicu Jumia Mobile Megathon za pretplatu na upozorenja za posao.
Preporučeno
Ostavite Komentar