Glavni » general » Joypad 8s završava svoju ravnodušnost prema Infinix brandu [Sponzoriranom]

Joypad 8s završava svoju ravnodušnost prema Infinix brandu [Sponzoriranom]

general : Joypad 8s završava svoju ravnodušnost prema Infinix brandu [Sponzoriranom]

Pokrenut je novi Infinix uređaj. To je Tablet, ima značajke pametnog telefona i tako je nazvan "kartica telefona". Ali postoji još. Baš kao što je Joypad 8s pokreće, s nade podigao i sve, nešto završava i nešto počinje.

Pa što završava? Ono što završava je ta mala, maglovita ravnodušnost oko Infinixove marke. To se raspršuje, poput jutarnje jutarnje magle na suncu sjaji. I dok ravnodušnost završava, znaš li što počinje? Dopustite mi da gurnem malo španjolskog, samo zato što je Infinix na nekom "superinformatiku" upravo sada. To je visoko ono što nas potiče na pojam Joypad 8s svih takvih fraza kao 'clásico', 'innovador' i 'eficiente'; jer ne znam kako voziti kući učinak ove tablete bez nekoliko stranih riječi. Oprostite. Pri prevođenju imamo "klasične", "inovativne" i "učinkovite" kao naši čuvari. I to je ono što počinje. To je ono što ova nova "telefonska kartica" započinje. I to je baština koju je brand Infinix nadahnuo među kupcima ako ostanu na tom putu, ako se usude razbiti teren i ako krenu dalje u više puteva.

Koristio sam Joypad 8 i bit ću vrlo iskren. Uglačan, prilično elegantan. I iako to možda neće biti "najveća tablica ikada vladati", to je izrazito nadahnjujući komunikacijski alat. Telefonska kartica u posebnoj ligi, nešto milje ispred konkurencije; Joypad je nekako poput Bolt na stazi za utrke, u svom vrhuncu. Za sve vaše prethodne zablude o Infinixu, Joypad 8s je ovdje da izbriše sumnje i nestašice. Infinix Joypad 8s je ključni igrač ovih dana, dodajući da možda neće biti najbolje na terenu, ali to je upravo tamo s prvim imenima na timskom listu. To je, provjerite ponovo.

Također pročitajte: Sada znamo što će izgledati OnePlus 6

Sada, na spominjanje Infinixa, postoji opći mirni mir; neki pravi pogon koji nadahnjuje povjerenje u robnu marku i čini da želite posjedovati nešto od svojeg raspona uređaja. To je glitz, da je 'eficiente' karakterističan i stil koji prožima uredno u novi gadget koji je Joypad 8s.

Kada počnete misliti da je ta nova tablet možda precijenjena, odvojite neko vrijeme i razmislite o 4.2.1 Android OS-u, veličini od 204 x 142 x 8.8 mm, kao i 1.2GHZ Quad Core procesor. Da li razumiješ?

Joypad 8s nije besprijekoran, budimo iskreni. I ne kažem da će rješavati svjetske probleme poput gladovanja i ratovanja, silovanja, AIDS-a i terorizma, i stvari. Ali opet, ako nađemo nešto izvanredno i ne možemo reći, na koji kraj ima glas? Trebali bismo reći. Trebala bih pisati. Trebali bismo kupiti. Budući da je 1G RAM, izgrađen kapacitet memorije od 16G i memorijsku karticu koja se može proširiti na 32G, dovoljna je da bi bilo tko uvjerio. Ima 8, 0 ", TFT, IPS zaslon, XGA 1024 x 768 razlučivost i GPS kao dobro.

Vi zapravo ne trebate biti osjetljivi da se zateknu na tabletu s 5MP leđnom kamerom, 2MP prednjim fotoaparatom i svjetiljkom. Tu je G-senzor, senzor svjetla, senzor blizine i eCompass, kao i 4150 mAh baterija za sve da uživaju.

Stvarno ne morate ovo čitati kako biste sami zgrabili Joypad 8s. Specifikacije su tu da svi vide, da svi osjećaju i za sve uživaju. Slatina poput sokova iz squash jabuka, ova tableta vam daje SIMCard utor, ali je prilično pristupačna. Dosta je očito što je elegantan uređaj dečki na Infinix nastojali služiti s Joypad 8s. I uspjeli su. Stvarno u pravu.

Također pročitajte: Siri-ously?
Preporučeno
Ostavite Komentar