Glavni » general » Putovanje do krajeva zemlje s Jollom

Putovanje do krajeva zemlje s Jollom

general : Putovanje do krajeva zemlje s Jollom

Prije tjedan dana, vozio sam četverosatni povratni put da bih pokupio Jolla jedinicu koju mi ​​je Spacyzuma lijepo poslao preko oceana. Danas ga moram vratiti, ponavljajući četverosatni put u procesu. Bio sam bolestan od lošeg slučaja vrućice, a u ponedjeljak je također uznemirio. Danima sam se tresao, znojem i kašljao. Budeći se ujutro i veselim se bijegu na putu, ali sudbina bi mi dala više prepreka za križ: sad pišu mačke i pse - i regije krajeva zemlje koje ću voziti da se pogoršam od uvijek kada kiše.

Imam brojne slike i snimke zaslona iz mog vremena sa Jollom, a ja ću staviti svoje dojmove o uređaju u blogu. Sažetak je, međutim, da je Sailfish OS neiskusan doživljaj za mene. Nije strašno. Samo me ostavlja nepresušno. N9 i MeeGo imali su me u serijskim orgazmima. Nije taj tip.

Za sada se glava brišući, pitajući se kako ću vratiti telefon do točke pada prije nego što bude prekasno. Ova kiša mi je danas samo zabavljala stvari, veliko vrijeme. U takvim trenucima želimo da netko ima SUV. Na drugo mišljenje, ja mogu držati telefon, a Spacyzuma može učiniti najgore. Da; Trebam to učiniti. Lijepo uz moju kolekciju ....

Preporučeno
Ostavite Komentar