Glavni » general » Jelly Bean adrese zaostaje u Androidu

Jelly Bean adrese zaostaje u Androidu

general : Jelly Bean adrese zaostaje u Androidu

Kašalj! Kašalj! Krkljati! Kašalj! Nedavno sam napisao članak koji traži hoće li i kada će google riješiti habitualni odmak na Android telefonima. Bilo je onih koji su ga htjeli skinuti kao nešto daleko i između, i onih koji su to željeli raspravljati (članak ima 59 komentara do datuma). U tom sam članku spomenuo da je operativni sustav Android potreban za optimizaciju. Pogledajte moj članak, Koliko jezgri Android treba pokrenuti glatko?

Očito je Google suglasan, a riješili su to u najnovijoj iteraciji operacijskog sustava pod nazivom Jelly Bean (Android 4.1). Evo kako su tipovi u Phone Areni to rekli:

Prva strana Jelly Bean ažuriranja način je u interakciji s hardverom. Jedna od glavnih pritužbi sa Androidima je da često postaje lagana čak i na najsuvremenijim uređajima . Google je konačno radikalno riješio ovo tako da proizvođači i programeri mogu svoje uređaje učiniti bez zaostajanja. Rješenje se zove Project Butter i dolazi s trostrukim međuspremnikom tako da CPU i GPU rade bez čekanja jedni drugima. To znači pomicanje, zumiranje i gotovo sve radnje postaju puno brže.

Dakle, vidimo da je problem koji je zaostao / nakon svega bio velika stvar. Drago mi je što je Google uložio napore u rješavanju problema. Ali to nije sve što Android 4.1 (Jelly Bean) donosi na stol. Evo brzog kontrolnog popisa:

  • poboljšanje performansi, kao što je gore navedeno
  • poboljšana učinkovitost energije (nešto o čemu se također žalim). Jelly Bean sada naziva CPU prema nižoj frekvenciji kada nije u upotrebi.
  • automatski preuređene widgete
  • Izvanmrežna glasovna diktatura - nema potrebe za internetskom vezom
  • poboljšano glasovno pretraživanje
  • galeriju na gurkanje
  • bogatije obavijesti
Također pročitajte: Network Mode (Mrežni način rada): Kada je "3G Only" u krivu

Drago mi je što Google nije igrao nojeve i držao se vratom u pijesku s obzirom na dobro poznate probleme s Androidom. S Jelly Beanom postoji nada da Android sada postaje puno učinkovitiji operativni sustav u smislu performansi i potrošnje energije. Ovo mi je dobra vijest.

Android sve više i više izgleda! Mogu li dobiti širinu zelene grah molim vas?

Izvor vijesti

Preporučeno
Ostavite Komentar