Glavni » general » Jailbreaking svoj iOS uređaj: Pro i Cons

Jailbreaking svoj iOS uređaj: Pro i Cons

general : Jailbreaking svoj iOS uređaj: Pro i Cons

Jailbreaking je proces uklanjanja ograničenja koje nameće Apple na uređajima koji izvode operativni sustav iOS upotrebom prilagođenih kernela.

prozodija
Jailbreaking je posve legalan, tako da ne prekršavate zakone ako konačno odlučite zatvoriti svoj slog

Jailbreaking uklanja sve one "smiješne" ograničenja koja je Apple stavio na iPhone.

Jailbreaking instals "Cydia" na vašem uređaju. Cydia je poput službenog AppStorea, ali u osnovi sadrži sve aplikacije, ugađanje, teme i druge značajke koje Apple nije dopustio u Appstoreu. Trgovina Cydia zapravo je započela prije AppStorea, pa se većina dobrih stvari koje su se dogodile iPhoneu, iPod Touchu i ipadu zapravo pripisuje zajednici jailbreak. Većina značajki u službenom Apple softveru došla je kao ideje iz ugađanja u trgovini jailbreak. Apple je čak angažirao neke članove iz jailbreak zajednice, od kojih je najnoviji Peter Hajas (čovjek odgovoran za centar za obavijesti u vrlo očekivanom iOS-u 5).

Možete instalirati cijelo opterećenje tema. čak možete napraviti svoj idevice izgledati kao Windows OS.

Jailbreaking vam omogućuje instalaciju prilagođenog IPSW (iPhone softvera) za otključavanje vašeg zahtjeva čak i ako je već zaključan na međunarodnom prijevozniku. To znači da nećete morati zarobiti 700 dolara za tvornicu otključana u tvornici prije nego što radi u vašoj zemlji. Možete samo kupiti 199 dolara za iPhone 4 na jeftini ugovor, a zatim ga otključati za rad na bilo kojem prijevozniku.

Jailbreaking omogućuje značajke kao što je prijenos Bluetooth sa i sa bilo kojeg telefona. Ovisno o firmveru uređaja, možete koristiti bilo koju od tri aplikacije (iBluenova, iBluetooth ili Celeste).

Također pročitajte: WordPress 3, 8 uvodi mobilnu administraciju za svoj blog

Jailbreaking je stvarno cool. Osjećate se kao da ste programer iako znate da samo slijedite upute koje su pravi hakeri pojednostavili.

kontra
Iako je sasvim legalno zatvoriti vaš uređaj, Apple još uvijek pucaju na zatvorske bombe. Bjekstvo iz zatvora odmah poništava jamstvo. (Jednostavan način oko toga ipak je samo instalirati službeni softverski softver za jabuke na vašem uređaju koji će ukloniti tragove prijašnjih jailbreak pa je vaše jamstvo "sigurno").

Instaliranje previše aplikacija jailbreak sklon je bržoj odvodnji baterije. To također malo usporava vaš uređaj, pogotovo ako koristite iPhone 2G, 3G ili prvu generaciju ipad.

Jailbreaking može apsolutno zeznuti vaš uređaj, pogotovo ako ne znate što radite.

Jailbreaking vaš uređaj je jednostavan. Ne biste trebali platiti za to. Tijekom narednih nekoliko dana, ja ću vas naučiti sve što trebate znati za zatvaranje jahača bilo kojeg iOS uređaja.

Preporučeno
Ostavite Komentar