Jack3D от USPLabs

Известният комплекс преди 3D тренировка Jack 3D от USP Labs има актуализирана формула. Актуализациите са свързани със забраната на DMAA в САЩ, което доведе до отхвърлянето на екстракт от здравец, който присъства във всички добавки, които позволяват активно изгаряне на мазнини. Въз основа на новата формула, производителят посочва значителна помпена, венозна, подобрена концентрация на вниманието, което води до ефективно обучение.

съдържание

  • 1 Композиционен жак 3D
  • 2 Как да приемате Jack3D правилно
  • 3 странични ефекти
  • 4 отзива на Jack3D

Състав Джак 3D

Комплексът Jack 3D включва класически лекарства, които са включени в подобни комплекси от същия вид. Те са:

  • Кофеинът като стимулатор на нервната система.
  • Креатин монохидрат или карбоксилна киселина, която винаги се намира в човешките мускули. Спомага за подобряване на метаболизма, както и за подобряване на показателите за сила.
  • Аргининът е аминокиселина, която помага за увеличаване на мускулния обем и възстановяване. Участва в възстановяването на тъканите.
  • Бета-аланинът също е аминокиселина, която облекчава процеса на подкиселяване в мускулите, което удължава работата на мускулите.
  • Екстракт от шизандра - повишава издръжливостта.
  • DMAA или здравец като стимулатор на ЦНС.

Как да приемате Jack3D правилно

Има няколко варианта за използване на Jack 3D от USP Labs, въпреки факта, че е посочена официалната дозировка. Включва 3 лъжички на 250 мл течност. Разтворът се смесва старателно и се приема половин час преди тренировката. Освен това има "народни" начини. Някои приемат 4 супени лъжици, измиват се с малко количество вода, а други го добавят към разтвора на BCAA и т.н.

Препоръчително е кофеинът да не се консумира изобщо или в много малки дози в деня на приема на лекарството. Производителят на лекарството не предлага да го приемате по някакви специални правила.

Някои спортисти приемат комплекса за предварителна тренировка Jack 3D през периоди, когато имат липса на сила и енергия, някои спортисти го приемат редовно, а някои го приемат, когато тренират краката или гърба си.

Странични ефекти

Оригиналното лекарство имаше страничен ефект, свързан с увреждане на черния дроб. Лекарството, освободено по новата формула, може да предизвика ускорен пулс и може да доведе до нарушения на съня. Някои спортисти посочват, че комплексът може да доведе до пристрастяване и след като лекарството вече не се приема, интересът към спорта започва да изчезва.

Отзиви за Jack3D

До 2012 г. този комплекс преди тренировка беше с много по-голямо търсене. След известно време мнозина, които използват този комплекс, започнаха да твърдят, че той не е толкова ефективен, колкото твърди производителят. Те посочиха липса на изпомпване и изтегляне на вени. Въпреки това лекарството има стимулиращ ефект. Както и да е, но с негова помощ е възможно да се тренира във всяка държава.

Сред прегледите има информация, че безсънието идва от повишена обща възбудимост.