Glavni » general » iTel je postavljen za pokretanje prvog pametnog telefona s početnom veličinom otiska prsta

iTel je postavljen za pokretanje prvog pametnog telefona s početnom veličinom otiska prsta

general : iTel je postavljen za pokretanje prvog pametnog telefona s početnom veličinom otiska prsta

Afrika's vodeći brand smartphone brand, itel Mobile, postavit će se kako bi pokrenuo svoj prvi pametni telefon na početnoj razini otiska prsta .

Drugi kvartal 2018. započinje svjedočiti razvoju vrhunskih smartfona različitih proizvođača u Africi kao što su Samsung, HTC, vivo, TECNO i OPPO, a sada se rumorske mlinice počinju ponovno oglasiti o uskoro objavljenom uređaj s jedne od vodećih vodećih brandova za pametne telefone u afričkoj, itel Mobile.

Ovo nije prvi put da će Mobile biti neprestano u trendu u mlinovima glasina, jer se dosljedno ponavljaju svoju predanost pružiti korisnicima pouzdane, trendy i pristupačne uređaje. Zanimljivo je da glasine govore da je mobilni aparat postavljen za pokretanje svog prvog pametnog telefona na razini prvog otiska prsta - dobre vijesti za prvi pametni telefon.

S brzinom u kojem su sigurnosne nadogradnje u posljednje vrijeme imputirane na pametnim telefonima kako bi se spriječio neovlašteni pristup vitalnim datotekama i informacijama na uređajima, bilo bi dostojno napomenuti da će itel Mobile razmotriti ugradnju senzora otiska prsta na pametne telefone na razini ulaza.

Postoje razlozi da će uređaj imati najnoviji optimizirani operativni sustav Android - Android 8.0 (Go Edition), izvanredan način postavljanja fotoaparata, veći omjer zaslona i možda dugotrajni vijek trajanja baterije.

Iako ne možemo u potpunosti potvrditi ove podatke u ovom trenutku, možemo pričekati samo službeni početak kada će nadolazeći uređaj biti otkriven. Međutim, iako želimo predvidjeti njegov dolazak, jedna stvar je sigurna da itel Mobile ne razočarava u isporuci visoko učinkovitih i razumljivih smartfona svojim korisnicima.

Preporučeno
Ostavite Komentar