Glavni » auto općenito » Izraelska tvrtka Electroad postavila je da razvije električne ceste

Izraelska tvrtka Electroad postavila je da razvije električne ceste

auto općenito : Izraelska tvrtka Electroad postavila je da razvije električne ceste

Ako vozite električni automobil, jedna stvar koju uvijek mislite o razini baterije vašeg automobila. Slično kao i na benzinskim motorima koji izlaze iz plina, moglo bi biti uznemirujuće da otkrijete da je vaš električni automobil istrošen, pogotovo na dugim putovanjima. Većina potpuno električnih automobila na tržištu nude samo raspon od 75 do 100 milja. To sigurno ne bi trebalo učiniti ako trebate negdje doista doći. Dakle, ako netko ne dođe do električnih cesta, električni automobili su prilično ograničeni.

Zapravo, električne šipke uskoro bi bile stvar. Izraelska tvrtka Electroad pionirala je tehnologiju koja bi riješila problem električnih automobila koji trebaju naplatiti često. To je stvaranjem posebnih električnih cesta koje bi bežično napunile vaš automobil dok vozite. Na taj način, tvrtka uklanja izvor energije iz vozila, smanjuje težinu (i trošak) automobila i uklanja zabrinutost oko udaljenosti vožnje električnih automobila.

Evo kako to funkcionira: automobili bi imali kontakte na podvozju, koji bi dobili električnu energiju za vrijeme vožnje preko električnih cesta. Ceste su dizajnirane da daju automobilima dovoljno energije da ih napajaju i puni baterije.

Trenutno, izraelska vlada najavila je planove za rad s Electroadom kako bi stvorio više električnih cesta. Vlada namjerava napraviti autobusne linije u Tel Avivu koristeći električnu cestovnu tehnologiju. Ako se to dogodi, izraelska vlada planira šire implementirati tehnologiju. Prema glavnom znanstveniku Izraelskog Ministarstva prometa, ako ovaj sustav radi u Tel Avivu, to bi radilo bilo gdje.

Također pročitajte: Proces recikliranja automobila na prvi pogled: gdje stare automobile idu

Testovi već izvode Electroad u Cezarea, a Qualcomm je proveo svoje testove na cesti od 100 metara. Također, Izraelsko ministarstvo prometa dodijelilo je 120.000 dolara za daljnje istraživanje. Ako je to uspješno, moglo bi revolucionirati prometnu industriju u cjelini.

Preporučeno
Ostavite Komentar