Glavni » general » Što Whatsapp krađa BBM značajke?

Što Whatsapp krađa BBM značajke?

general : Što Whatsapp krađa BBM značajke?

Negdje ove godine, Facebook je stekao Whatsapp i od tada smo primijetili neke radikalne promjene u aplikaciji. Prvo su uveli značajku skrivanja online statusa. Kada isključite, nitko ne vidi vaš status na mreži, a ne vidite status drugih. U posljednjih nekoliko tjedana uočili smo i više značajki koje su uvedene u Whatsapp. Ove značajke su na BBM-u već stoljećima i teško je tvrditi da dečki koji stoje iza Whatsappa ne kradu.

Čitanje značajke:

Whatsapp je upravo predstavio znak koji vam govori da su vaše poruke pročitane. Dvostruke oznake za provjeru postaju plave boje, a ova se značajka može uključiti i isključiti u postavkama. BBM je imao ove eona prije, s porukama koje prikazuju D za isporučenu, a R za čitanje.

"Ispiši" značajku :

Ako ste pažljivi, primijetit ćete da će na grupama WhatsApp, kada neki pišu, biti naznačeni, i na zaslonima razgovora i kontaktima. To je zgodna značajka, ali je kopirala blatantly od BBM.

Primjetite značajku "Is typing".

Šifriranje poruka:

Jedna od prodajnih mjesta BBM-a kao robne marke bila su sigurne poruke i šifrirana komunikacija između pošiljatelja i prijemnika. Whatsapp je upravo to učinio i njihovom nedavnom implementacijom end-to-end encryption.

Ono što je prijavljeno za Whatsapp je funkcioniranje VOIP poziva. BBM i ostale IM aplikacije to su već imale.

Možemo li zaključiti Whatsapp kopira BBM značajke? Zbog toga što već imaju snažnu korisničku bazu, ugradnja sličnih značajki BBM uvelike bi utjecala na preostale smrti. Pogledajmo i vidimo.

Također pročitajte: Nokia N9 First Press Fotografije Objavljeno

Foto kredit: Geek grupa

Preporučeno
Ostavite Komentar