Glavni » general » Je li internetska usluga MTN Nigerije bolje?

Je li internetska usluga MTN Nigerije bolje?

general : Je li internetska usluga MTN Nigerije bolje?

Isprobala sam gotovo sve planove podataka od četiri glavna GSM mrežnog operatora u Nigeriji. Zajedno, zovem ih GAME (Glo, Airtel, MTN i Etisalat). Do sada, MTN je uvijek bio najvažniji kandidat za najsiromašniju uslugu. Zapravo, u određeno vrijeme kad sam se pretplatila na MTN podatkovni plan, jedino vrijeme kad je bilo korisno bilo je noću. Noću, mislim od ponoći. Dakle, bojao me iznenađen kad sam jučer odlučio zaboraviti svoje strašne uspomene s njima i dali im još jedan pokušaj, i našao sam se uživajući u dobroj internetskoj usluzi.

Pretplatio sam se na plan testnih podataka od 2 sata kako je predloženo u ranijem članku Što učiniti prije pretplate na plan podataka. Posjetu nekoliko web stranica, primijetio sam kako su učitane web stranice, i bio sam jako iznenađen. Ovo je bilo oko 2 sata. Nije bilo epileptičke brzine i performansi, kao što sam očekivao od legendarne užasne podatkovne usluge MTN Nigerije.

Danas sam se pretplatio na plan dva sata da ponovno ispita jesam li jučerašnja brzina bila samo pukotina. I dalje sam zadivljen brzinama koje doživljavam. Ovo je za razliku od trenutne internetske usluge na mom dragom Etisalatu, koja je degradirana u nešto što je korisno tek oko ponoći. Bilo tko s EasySnailom?

Ovdje je rezultat Speedtest moje trenutne brzine na MTN-ovom podatkovnom planu

Kao što vidite iz gornjeg rezultata, to je prilično impresivno. Može li se bilo što dobro iz Nazareta? Ovo je, međutim, samo moje iskustvo, podijelite svoje s komentarima u nastavku.

Također pročitajte: Moverick je jašao s Uberom u Lagosu
Preporučeno
Ostavite Komentar