Glavni » general » Je li Infinix jedući TECNO-ov sir u Nigeriji?

Je li Infinix jedući TECNO-ov sir u Nigeriji?

general : Je li Infinix jedući TECNO-ov sir u Nigeriji?

TECNO je prije bio trkač u niskobudžetnom segmentu proračuna u Nigeriji, koji je gotovo svaki mjesec izbacio proračunske telefone za Android. Ime TECNO bilo je na usnama gotovo svih, ali u novije vrijeme vidimo oblik pomake paradigme.

Čini se da je TECNO poduzeo stražnje sjedalo u poslovanju. Sada čujemo za ljubitelje Innjooa, Infinix svima pogađa, pogotovo u online trgovinama. Što se može pripisati tom novom trendu? Jesu li ljudi umorni i dosadni TECNO-u? Ova su pitanja pukla svako malo.

Kritički gledajući situaciju. TECNO se opustio u smislu inovativnosti, većina njihovog trenutnog usjeva pametnih telefona na tržištu više ne nudi vrijednost za novac. Vjerujte moje ljude da "nose nos" samo na mjestima gdje imaju najviše koristi.

S druge strane, Infinix je podigao svoju utakmicu, od oslobađanja Infinix Zero. Infinix Hot bio je klasični proračunski uređaj, serija Hot Note i Hot Note Pro vrlo su popularna i uvijek su nedostupna u online trgovinama. TECNO uređaji s 2 GB RAM-a, Phantom Z Mini i R7 prilično su skupi u usporedbi s njihovim Infinix i Innjoo braćom.

Je li Infinix jedući TECNO-ov sir u Nigeriji? Tvoje misli.

Preporučeno
Ostavite Komentar