Glavni » general » Je li HTC One M9 vrijedan nadogradnju na M8?

Je li HTC One M9 vrijedan nadogradnju na M8?

general : Je li HTC One M9 vrijedan nadogradnju na M8?

HTC One M9 je službeno izašao. Ima noviji procesor i blago bateriju od prethodnika. Ima stereo zvučnike s Dolby Digital simulacijom i konačno 20.7 megapiksela s dvostrukom LED bljeskalicom. Dakle, HTC je naučio pouku i odbacio onaj glupi Ultra-Pixel nered. Super.

Ali pogodite što? Freaking stvar izgleda gotovo 100% točno poput M8! Ima istu veličinu zaslona, ​​gotovo jednake dimenzije i skoro kopiju M8. Ovdje provjerite sve specifikacije.

Gledajte, to ne učinite kada želite dramatično poboljšati prodaju serije uređaja. Učinite to ako je uređaj već na pobjedničkoj vrpci. M7 nije prodao onoliko koliko je htjela HTC (i izgledalo je gotovo poput M7). Ni M8 nije. I sada imate 3. iteraciju koja izgleda gotovo kao prethodna dva proizvoda koji nisu uspjeli pogoditi?

Znam da HTC pokušava zadržati troškove, ali ovo je lijen posao dizajna i to će koštati HTC. Pogledajte dva gore prikazana telefona. Možete li reći koja je to? Ono što HTC treba je vodeći brod koji izgleda izrazito drugačije od dva prethodna i s jakom prodajnom točkom. Danas je to teško kada su pametni telefoni postali komoditirani. Ali ipak…

Loše poteze, HTC.

Preporučeno
Ostavite Komentar