Glavni » general » Je li HTC sljedeći na bloku?

Je li HTC sljedeći na bloku?

general : Je li HTC sljedeći na bloku?

To je bila vrlo burna godina za proizvođače mobilnih uređaja. Tomi Ahonen to naziva krvoprolićem. Već postoje dva proizvođača mobilnih uređaja postavljena na dražbenu ploču, a drugi izgleda da će ići. HTC već godinama bori, a sad su glasine da su Lenovo, najveći svjetski proizvođač računala, u razgovorima za istraživanje kupnje brige u borbi. Nedavno sam spomenuo HTC u mom članku, 5 stupova mobilne industrije ili su nestali, idu ili se bore.

Bilo da su glasine o razgovorima s Lenovom istinite ili ne, HTC svakako treba pomoć i trebao bi dobiti tu pomoć prije nego što se stvari loše degeneriraju. Smatrajte da Lenovo tvrdi da prodaje više pametnih telefona i tableta od računala, iako su oni najveći svjetski proizvođač računala, a možete početi zamisliti njihov utjecaj na areni. HTC primarni specijalitet je Android, ista platforma koju Lenovo distribuira za svoje pametne telefone i tablete. Ranije u godini, također su najavili planove za ulazak na nigerijsko tržište zajedno s istraživanjem Južne Afrike i Egipta.

Po mom mišljenju, Lenovo stjecanje HTC-a zvuči kao vrlo dobra ideja. Tvrtka koja se bori podigla je snažnu i profitabilnu koja stvara prave poteze.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar