Glavni » general » Je li BlackBerry morfiranje u uslugu tvrtke?

Je li BlackBerry morfiranje u uslugu tvrtke?

general : Je li BlackBerry morfiranje u uslugu tvrtke?

Budući da jučerašnja najava da će BlackBerry Messenger ići cross-platformom, svuda je ometao rasprave o ovoj temi. Svugdje se okreće u tim dijelovima, jedna ili dvije osobe govore nešto o najavi. Koliko god možemo vidjeti ovdje na Mobility, velika većina onih koji govore o tome govore da BlackBerry smartphone prodaja i korisnici će automatski pasti. Mnogi aktualni korisnici pametnih telefona BlackBerry kažu da sada nema motivacije da ostanu na platformi, kako mogu istraživati. Korisnici na konkurentskim platformama za pametne telefone sretni su što ne moraju dobiti pametni telefon BlackBerry kako bi bili u kontaktu sa svojim kontaktima na BBM-u. Buka je gotovo zaglušujuća, a presuda je da će taj potez naštetiti prodaji Blackberry smartphone uređaja.

Evo primjera vrsta razgovora koji se događaju oko predmeta:

@deboadejugbe @mister_mobility ozbiljno, BBM na android, prijenos ASAP

- Grace George (@graceolao) 15. svibnja 2013

Dakle, ako ovaj potez povrijedi hardversko poslovanje tvrtke BlackBerry, zašto ići naprijed s njom? Ovdje je Kwami je uzeti na njega:

Zašto boriti se za igranje u hardverskoj igri i izgubiti novac kada je vaš USP u softverskoj igri?

- KA (@KwamiAdadevoh) 15. svibnja 2013

To ima smisla. BlackBerryovi softver i usluge bili su vrhunski. Zašto ne? Zatim ga slijedi s klincherom:

Izbjegavajte BB 10 seriju

- KA (@KwamiAdadevoh) 15. svibnja 2013


Drugim riječima, BlackBerry je u prijelazu od poslovnog hardvera do softvera / usluga. To ima smisla za mene, iako nije bilo službene riječi od BlackBerrya. Ponovno pogledajte sliku: stvaranje BBM cross-platforma gotovo će ubiti BlackBerry pametne telefone, ali će otvoriti BBM na širu korisničku bazu. Oklada je jasno u prilog BBM-u koji daje veću vrijednost od prodaje svojih smartphone uređaja.

Također pročitajte: Samsung Galaxy On7 Specifikacije

Složim se s Kwamijem na ovome. Već sada, Windows Phone hvata BlackBerry OS u pogledu tržišnog udjela pametnih telefona. BlackBerry smartphone izgleda da se kreće za nišu. Izgleda da mi se BlackBerry želi postati služba za usluge. Poput Googlea. I Microsoft.

Ali to nije samo Kwami i ja koji dijele taj osjećaj. Ovdje:

@jeremyweate BlackBerry se postavlja kao poduzeće za softver / poduzeće. Hardverska gužva je gore. Nisu nikad mogli dobiti pravo.

- Cunnin 'Linguist (@AfroVII) 15. svibnja 2013

Preko vas. Što ti radiš o svemu?

Preporučeno
Ostavite Komentar