Glavni » general » Je li zrakoplov BBM-a neograničen plan muljaža?

Je li zrakoplov BBM-a neograničen plan muljaža?

general : Je li zrakoplov BBM-a neograničen plan muljaža?

Puno je ljudi čestitao Airtelu Nigeri u nedavnom uvođenju neograničenog plana za Blackberry koji također radi za Android samo za N1500, samo je vrlo malo Nigerijana znalo koliko je ograničen ovaj neograničeni podatkovni plan!

Ja sam zapravo napustio Blackberry u ožujku ove godine, a ja sam bio gorljivi obožavatelj Android platforme. Moram probati ovaj Airtel BB Unlimited plan jer je " neograničeno " u njemu zvučalo toliko interesantno za mene!

Nakon nekoliko dana koristio sam ukupno 2.07 GB i otkrio sam da više nisam povezan s internetom. Zvao sam Airtelovu brigu o kupcima samo da otkrijem od svojeg agenta da zapravo prodaju 2GB za pretpostavljeni "neograničeni" plan! Pitao sam čovjeka razlog za to i on mi je rekao da su samo odlučili napraviti 2GB umjesto Neograničeno! Nisam bio sretan zbog toga, zapravo su me uspoređivali sve planove podataka s glavnim davateljima mreže i kasnije sam objavio "najbolji plan podataka za Android i PC" negdje drugdje.

Sada, moram reći da je 2GB za samo N1, 500 za 24 sata / 7 dana i kompletan 30 dana je cool. Ali Airtel ne navodi istinu o tome na svojim stranicama i drugim službenim press releaseima?

[Subscribe2]
Preporučeno
Ostavite Komentar