Glavni » general » Vrijeme odgovora na zaslonu iPhonea daleko ispred konkurencije

Vrijeme odgovora na zaslonu iPhonea daleko ispred konkurencije

general : Vrijeme odgovora na zaslonu iPhonea daleko ispred konkurencije

Pokušavamo ne baciti ovdje previše geekija riječi. Vrijeme odgovora na zaslonu vrijeme je potrebno da sustav detektira i registrira dodir, čime se pokreće aplikacija ili provodi radnju. Evo vijesti: prema testovima koje vodi tvrtka Agawi, tvrtka koja je pronašla način mjerenja latencije zaslona, ​​vrijeme odziva zaslona na Appleovim iPhone proizvodima daleko je ispred ostalih natjecanja. Što to znači da sve ostale stvari budu jednake, iPhone će se gotovo uvijek osjećati brže.

Tako je Agawi rekao:

"... Appleov hardver osjetljiv na dodir bolje je optimiziran ili osjetljivije kalibriran za snimanje i obradu dodirivanja. Druga mogućnost je da, dok se Android i WP8 kod pokreću na runtimes (Dalvik i CLR), iPhone kod je napisan u bližem metru C-cilj, što može smanjiti određenu latenciju. U budućnosti TouchMarks uspoređivat ćemo Androidove aplikacije temeljene na C / C ++ aplikacijama na temelju Java aplikacije kako bismo utvrdili je li to slučaj.

Bez obzira na razloge, zaključak je jasan: najbolje pisane aplikacije na uređajima iPhone jednostavno će se osjećati bolje od sličnih aplikacija na trenutačnom genu Android uređaja. (Mi nagađamo da bi to moglo biti glavni razlog zašto se iPhone tipkovnica uglavnom osjeća bolje od Androidove tipkovnice mnogim ljudima.) "

Agawi je postavio niz pametnih telefona za testiranje. Serija uključuje: iPhone 4, iPhone 5, Samsung Galaxy S4, HTC One Moto X i Nokia Lumia 928. Ovaj grafikon pokazuje kako se konkurencija odnosi na iPhone:

Ako ste zainteresirani za više tehničkih detalja, prijeđite na: Windows Phone Central gdje se nalazim u ovom.

Također pročitajte: Kako povezati i odspojiti slične pločice na početnom zaslonu sustava Windows Phone
Preporučeno
Ostavite Komentar