Glavni » general » IPhone 9 može imati akumulator u obliku slova L

IPhone 9 može imati akumulator u obliku slova L

general : IPhone 9 može imati akumulator u obliku slova L

Apple iPhone 8 još je neko vrijeme udaljen od službenog datuma objavljivanja. No to nije zaustavilo Apple da izradi planove za sljedeći iPhone, prema izvješćima. Očigledno, Apple je odabrao LG Chem kao ekskluzivni dobavljač baterija za iPhone 9, koji će biti objavljen 2018. godine. Prema neimenovanom izvoru, LG je očito uložio stotine milijardi južnokorejskih pobjeda posebno za proizvodne objekte, a počet će proizvodnja u punoj veličini početkom iduće godine. Također, izvor je dodao da će iPhone 9 vjerojatno biti objavljen u drugoj polovici 2018. godine. Navodno, Apple će se odlučiti za modul baterije u obliku slova L na iPhone 9. To se razlikuje od standardnih baterija koje se koriste u trenutnim modelima iPhone. Ovaj je novi modul dizajniran tako da podržava vijek trajanja baterije.

Glasine akumulatora u obliku slova L nisu nova, jer su počele s iPhone 8 u veljači. Izvješća su tvrdila da će iPhone 8 sadržavati i dvije baterije baterija od 2.700 mAh. Uz skuplji dizajn logičkih ploča, OLD iPhone bi imao slične dimenzije iPhoneu od 4, 7 inča, ali s usporedivim vijekom trajanja baterije s iPhone-om od 5, 5 inča, ili možda čak i bolje.

Trenutno, iPhone modeli uključuju bateriju i matičnu ploču postavljenu vertikalno jedan pored drugoga. Apple je navodno radio kako bi matična ploča bila manja, što bi omogućilo prostor za proširenu bateriju u obliku slova L. Uz ovaj dizajn, iPhone će također moći naplatiti mnogo brže od bilo kojeg drugog modela. Ovaj novi dizajn baterije također će donijeti nove metode punjenja za iPhone. Za iPhone 8, izvješća upućuju na to da neće samo imati priključak Lightning, već i ugrađen IC-C IC, što rezultira većom učinkovitosti punjenja. OLED zaslon također dodaje da štedi trajanje baterije jer troši manje energije bez korištenja pozadinskog osvjetljenja.

Također pročitajte: Social Media: Nova zvijer u Nigeriji

Ostaje vidjeti da li će Apple sadržavati oblik L u iPhone 8 zajedno s drugim značajkama kao što su Touch ID, prepoznavanje lica i bežično punjenje. Međutim, izgleda kao da sve što ne čini na nadolazećem iPhoneu 8 ima dobre izglede da bude uključen u sljedeći iPhone.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar