Glavni » general » iPhone 5. Spremni ili ne, ovdje dolazi!

iPhone 5. Spremni ili ne, ovdje dolazi!

general : iPhone 5. Spremni ili ne, ovdje dolazi!

Prema novom izvješću The New York Timesa, produkcija iPhone 4S-a i potpuno novorodignut iPhone 5 s 8MP kamerom ramping up, sve u pripremi datuma objavljivanja od 7. listopada.

Mi smo samo nekoliko tjedana od najave novog Apple iPhone 5, prema zaposleniku Apple koji je zatražio da ne bude imenovan jer mu nije dopušteno javno govoriti o tvrtki.

Inženjer upoznat s novim iPhoneom rekao je da će to biti prilično različito od iPhonea 4 - uključujući i iznutra.

Novi iPhone će biti opremljen kamerom od 8 megapiksela, nadogradnjom s fotoaparata od 5 megapiksela u iPhone 4. Nemojte se zavaravati, jer Appleov kondenzatorski algoritam za 'ipictures' lako čini slike snimljene na iPhoneu 5 čak i bolje od fotoaparat od 20 megapiksela. (Prenio sam sliku sushi ploče snimljenog novim iPhoneom 5 kao i zadirkivač).

Još jedno izvješće iz pouzdanog izvora tvrdi da će sljedeći mjesec biti pokrenuta dva različita iPhona. Bit će "iPhone 4 izgledaju podjednako", ali mnogo jeftiniji model. Ovaj low-end iPhone je u punoj proizvodnji, a Apple navodno će ga pokrenuti 7. listopada s više od 10 milijuna komada u ruci. Bit će agresivno cijene i "biti posvuda".

IPhone 5, prema izvorima, očito je da gledamo. To je nevjerojatno lagano, ali puno čvršći od Samsung Galaxy telefona koji su podlogom od plastike. Kamera surađuje s kamerama i puca, te će biti glavna marketinška točka za ovaj uređaj.

Također pročitajte: Mobilno računarstvo za ne-techies

Tako da ga imate. Ja osobno ne mogu čekati da se moje ruke na iPhone 5. Hoćete li kupiti iPhone 5?

Preporučeno
Ostavite Komentar