Glavni » general » iPhone 3Gs: Što je Apple mislio?

iPhone 3Gs: Što je Apple mislio?

general : iPhone 3Gs: Što je Apple mislio?

Ja sam obožavatelj iPhonea, iz razloga što je potaknula revoluciju na mobilnom tržištu. Apple je uklonio neke od isprika koje su Nokia i tvrtka predstavili korisnicima i programerima svaki put kad smo se posvetili nekim značajkama ili promjenama.

No, Apple počeo izgledati kao da je razvio isti track-track koji drugi imaju. Jučer, Apple predstavio nove iPhone 3Gs javnosti.

Volim nove dodatke, kao što je fotoaparat od 3 megapiksela, video snimak, snažniji procesor, kopiranje i kopiranje, internetsko povezivanje i upravljanje glasom.

Ali ovaj treći dolazak na iPhone - 3Gs - i dalje ostavlja me pitati, Što je Apple misleći?

Evo samo dva pitanja koja imam s iPhone 3Gs:

  1. Zašto iste ljuske i kućište kao stariji model? Mislim, gdje je inovacija koja reproducira točno isto kućište? Je li to uštedeo jedini kriterij na Appleovom odboru?
  2. 3Gs još uvijek nema odgovarajuće više zadataka. Doh!

Sada, shvaćate da ako imam samo dva pitanja s telefonom, taj telefon je dobar telefon! 3G je dobar. Ali Apple je dobio dvije vrlo važne stvari u krivu.

S jedne strane, Apple je uvrijedio modno svjesne telefonske korisnike, koji ne bi mogli imati ljude razlikovati svoje snajperske nove 3Gs od starijih modela. Grozota.

S druge strane, Apple je uvrijedio geeky korisnike energije ostavljajući više zadataka. Koji smartphone više nije zadaća ovih dana?

Palm Pre; bilo tko ?

Preporučeno
Ostavite Komentar