Glavni » general » iOS6 ažuriranje - Facebook dobiva u krevetu s Appleom protiv Googlea?

iOS6 ažuriranje - Facebook dobiva u krevetu s Appleom protiv Googlea?

general : iOS6 ažuriranje - Facebook dobiva u krevetu s Appleom protiv Googlea?

Nema više vijesti da je iOS 6 konačno van i već pogađa i uređaje diljem planete Zemlje. iFans diljem svijeta uglavnom je sretan sa ažuriranjem i prednostima koje donosi svojim uređajima. No, s ovim ažuriranjem, Apple je odlučio više nego ikad da gurne Googleove usluge iz njihovog ekosustava. YouTube je out. Google karte dobili su prtljagu. Sada je objavljeno da korisnici sustava iOS otkrivaju da se njihovi Gmail adrese ne uklanjaju iOS 6 Facebook Sync za kontakt.

Je li Facebook stigao u krevet s Appleom u borbi protiv Googlea? Ili, je li to samo tehnički potez neke vrste? Što ti je potrebno? Recite nam što mislite.

Problemi s gumama iMaps
U povezanim vijestima, kada Google karte sada bacaju iz iOS-a, mnogi korisnici iOS-a prijavljuju neke ludi rezultate s novom aplikacijom unutar kuće. Ludi rezultati kao što su nestali čitavi gradovi i istaknute znamenitosti, kao i neki gradovi preimenovani (dobrodošli u iUniverse, alternativni svemir na našoj sadašnjoj zemlji). U nekim se slučajevima adresa nalazi u pogrešnom gradu. Korisnici sustava iOS6 koji se pokreću u bilo kojem od tih problema mogu upotrebljavati Google karte na mreži. Nadamo se protiv nade (s obzirom na to koliko je neprijateljstvo iUniverse postalo Googleovim uslugama) da će Google objaviti verziju Google Karata aplikacije App Store.

Što je vaše iskustvo s upotrebom nove aplikacije iOS6 Maps? Pod je tvoja.

Preporučeno
Ostavite Komentar