Glavni » general » Završna verzija iOS5 uskoro spremna

Završna verzija iOS5 uskoro spremna

general : Završna verzija iOS5 uskoro spremna

Čini se da je puno očekivano ažuriranje Appleovog poznatog iOS softvera za iPhone, iPad i iPod Touch gotovo postavljen za pokretanje jer je zadnja beta verzija (iOS 5 beta 8) postavljena na ovaj petak, 16. rujna (samo za programere).

Pokušao sam na rukama na iOS 5 beta 7 koji se pokazao prilično lošim. Apple, kao i uvijek, definitivno će ukloniti sve propuste prije konačnog oslobađanja koji se očekuje da će biti negdje u narednih 3 tjedna zajedno s glasovnim iPhone 5 lansiranjem. Ne znam o vama, ali Appleov fanovi diljem svijeta već se uzbuđuju. (Znam da ne mogu dočekati da na ovom mjestu pogledam iPhone 5).

Među više od 200 novih značajki koje iOS 5 sportske, moje osobne favorite su navedene u nastavku:

1. Lice preko 3G

2. Nuanceova značajka teksta u govor

3. Novi Centar za obavijesti: obnovljeni stil obavijesti u iOS-u je ljepota za gledanje i povjetarac za upotrebu.

4. Aplikacija podsjetnika: ova aplikacija dolazi s mogućnošću da vas podsjeti da nešto učinite kada napustite određenu lokaciju ili kada stignete na odredište.

5. iMessage App: konačno !!! Moj odgovor na sve moje prijatelje koji traže moj BB pin. iMessage je aplikacija društvenih poruka za Appleov BBM stil. Ekskluzivan je za sve iOS uređaje.

6. Integracija s Twitterom: s ovom novom značajkom trebate se prijaviti samo jednom za sve svoje potrebe tweetinga. Možete cvrkutati iz gotovo bilo gdje u iOS-u.

7. iReader u Safaru: Ova značajka, prema Appleu, samo je "fenomenalna". Ona se oslobađa svih nereda u safari dok čitate web stranice i postavlja veličinu fonta upravo pravo.

Također pročitajte: BBM4All: BBM za Windows Phone 8 na putu?

Pustiti mene znati svoje misli.

Koja je vaša najpredvidivja značajka u sustavu iOS 5?

Preporučeno
Ostavite Komentar